Ελλάδα|20.06.2022 17:34

Θεσσαλονίκη: Συνεχίζεται το θρίλερ με το ακέφαλο πτώμα - Τι έχουν δείξει έως τώρα οι εξετάσεις

Newsroom

Συνεχίζονται οι έρευνες των Αρχών για τη σορό άνδρα που εντοπίστηκε χωρίς κεφάλι και πόδια στη θαλάσσια περιοχή του Καλοχωρίου στη Θεσσαλονίκη. Η σορός ανήκει σε άνδρα, ηλικίας μέχρι 40 ετών.

Μάλιστα, σύμφωνα με ιατροδικαστή που επικαλείται η ΕΡΤ, δεν προκύπτουν, στο τμήμα της σορού που απέμεινε για εξέταση, ίχνη από προθανάτιες κακώσεις. Σύμφωνα με τα ίδια στοιχεία, η σορός ανήκει σε άντρα μέχρι 40 ετών, ενώ ο χρόνος που φαίνεται να βρισκόταν στο νερό εκτιμάται πως ήταν περίπου 10 μέρες.

Στο «μικροσκόπιο» ένα τατουάζ

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Λιμεναρχείου, η σορός φέρει τατουάζ στο εσωτερικό μέρος του αριστερού μπράτσου, που απεικονίζει ένα βέλος περίπου 10 εκατοστών, πάνω στο οποίο αναγράφεται με καλλιγραφικούς χαρακτήρες η λέξη «sara» ή «sava».

Το Λιμεναρχείο καλεί τους πολίτες που γνωρίζουν κάτι για το άτομο που περιγράφεται ή έχουν αγνοούμενο άτομο με παρόμοια χαρακτηριστικά, να τηλεφωνήσουν οποιαδήποτε ώρα του 24ωρου στο Γραφείο Ανάκρισης του Κεντρικού Λιμεναρχείου στο τηλέφωνο 2313325800.

Όλες οι ειδήσεις

Πάτρα: Κατατέθηκε το πόρισμα Καρακούκη για Μαλένα και Ίριδα - Ασφυκτικοί θάνατοι από εγκληματικές ενέργειες

Καιρός: Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης για το κύμα ζέστης - Πού θα ξεπεράσει τους 40 ο υδράργυρος

Όλοι αναρωτιούνται τι είναι οι σπείρες μπλε φωτός που εμφανίστηκαν στον ουρανό της Νέας Ζηλανδίας – Μπερδεμένοι οι παρατηρητές, στο στόχαστρο ο Έλον Μασκ

Συγκινεί ο Θύμιος από τον Πύργο: «Θέλω να πω ευχαριστώ σε όλους» - Τα σχέδιά του για την επόμενη μέρα

πτώμανεκρόςεξετάσειςΘεσσαλονίκηειδήσεις τώρα