Ελλάδα|24.06.2022 22:37

Γυναικοκτονία στο Κουκάκι: Ο δράστης απειλούσε το θύμα και τα παιδιά τους – Σοκάρει ο αδερφός της άτυχης γυναίκας

Newsroom
Σετ φωτογραφιών, σύρετε προς τα αριστερά
Intime News
Intime News
Intime News
Intime News
Intime News
Intime News
Intime News
Intime News
Intime News

Συγκλονιστικές είναι οι πληροφορίες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τη στυγερή γυναικοκτονία που έλαβε χώρα στο Κουκάκι τα ξημερώματα της Παρασκευής. Μπορεί ο γυναικτόνος αρχικά να ισχυρίστηκε πως σκότωσε τη σύζυγό του ενώ ήταν μεθυσμένος, όπως αποδείχθηκε από το αλκοτέστ στο οποίο υπεβλήθη, βρέθηκε χαμηλή ποσότητα αλκοόλ στο αίμα του.

Στο μεταξύ, ο αδερφός του θύματος μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star αποκάλυψε πως ο συζυγοκτόνος την είχε απειλήσει στο παρελθόν πολλές φορές, όπως και τα παιδιά τους: «Σήμερα έμαθα ότι φοβέριζε και τα παιδιά. Απορώ γιατί δε σηκωθήκανε να φύγουνε. Δε ξέραμε τίποτα εμείς. Δολοφόνος είναι, δεν είναι άνθρωπος. Και τα ζώα έχουν από νόμους στη ζούγκλα».

Παράλληλα έκανε έκκληση σε όσους βιώνουν κακοποιητικές συμπεριφορές να μιλούν σε ανθρώπους που εμπιστεύονται: «Παιδιά μιλήστε, βγείτε έξω, μιλήστε,μιλήστε με ανθρώπους. Πείτε το πρόβλημά σας, πάντα θα υπάρχει κάποιο αυτί που θα σας ακούσει. Έστω και μια ψυχή να σώσουμε. Τι φταίνε τώρα αυτά τα δύο παιδάκια. Την ψυχή αυτού του παιδιού ποιος θα την επουλώσει; Υπάρχει τρόπος να επουλωθεί αυτή η ψυχή, αυτό το σοκ που βίωσε αυτό το παιδί. Μια κουβέντα μόνο “μιλήστε”… ‘Όταν συσσωρεύεται ένα πρόβλημα είναι μια πληγή: όσο την ξύνεις, αίμα θα βγάζει. Ένα μήνυμα πρέπει να περάσει στην κοινωνία: να μιλήσουμε».

Οργή από τους ισχυρισμούς του γυναικοκτόνου

Όπως μετέδωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN η Μίνα Καραμήτρου, κατά την κατάθεσή του, ο δράστης απέδωσε την αποτρόπαια πράξη του σε… παθολογική ζήλεια. Είπε επίσης πως είχε φύγει από το σπίτι και επέστρεψε πριν από έναν μήνα. Όμως όπως ισχυρίστηκε ήταν συχνοί οι καυγάδες και ζήλευε πάρα πολύ το θύμα. Όπως κατέθεσε, χθες επέστεψε στο διαμέρισμά τους, τσακώθηκαν, παραδέχθηκε πως την ξυλοκόπησε και μετά πήρε ένα μαχαίρι και της κατάφερε τις φονικές μαχαιριές.

Βίντεο ντοκουμέντο

Η δολοφονία σημειώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής, ενώ ένα βίντεο που δείχνει το αμάξι του άνδρα να φεύγει από την οικία είδε το φως της δημοσιότητας. Το εν λόγω βίντεο – ντοκουμέντο πρόβαλε ο τηλεοπτικός σταθμός Alpha, και όπως μετέδωσε καταγράφηκε από κάμερα στις 00:42.

Σε αυτό φαίνεται το όχημα του δράστη να κινείται με στόχο να βγει σε κεντρικό δρόμο της Αθήνας ώστε στη συνέχεια να συνεχίσει την πορεία του με προορισμό την Παλαιά Φώκαια.

Όλες οι ειδήσεις

Μέχρι πότε ισχύει η κατάργηση της ρήτρας αναπροσαρμογής - Στη Βουλή η τροπολογία

«Η υγεία των γυναικών βρίσκεται σε κίνδυνο»: Οργή από Μπάιντεν μετά την κατάργηση του δικαιώματος στην άμβλωση

Έρχονται «τσουχτερά» πρόστιμα για όσους παραβιάζουν την απαγόρευση κυκλοφορίας στα δάση - Πώς θα εφαρμόζεται η μέθοδος «αντιπύρ»

Ocean Hit 2022: Ελληνικά F-16 στη μεγάλη πολυεθνική άσκηση της Γαλλίας - Εντυπωσιακές εικόνες

Κουκάκιδράστηςειδήσεις τώραγυναικοκτονίαγυναίκαθύματα