Ελλάδα|25.06.2022 10:00

Εύβοια: Θρήνος για τον θάνατο του 13χρονου ποδοσφαιριστή - Πώς έγινε το τραγικό συμβάν

Newsroom

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Εύβοιας από τον θάνατο του 13χρονου παιδιού κατά τη διάρκεια αγώνα ποδοσφαίρου. Όλοι όσοι έδωσαν το παρών στο γήπεδο στο Γυμνό της Ερέτριας όταν το αγόρι λιποθύμησε κατά τη διάρκεια του αγώνα ποδοσφαίρου που διεξαγόταν μεταξύ παιδικών ομάδων, την Παρασκευή το μεσημέρι δηλώνουν συγκλονισμένοι.

Πολίτες που βρέθηκαν μπροστά στο περιστατικό αναφέρουν πως το παιδί, κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού έχασε τις αισθήσεις του και έπεσε λιπόθυμο στο γήπεδο, με τους θεατές να αγωνιούν για την κατάστασή του, ενώ παίκτες προπονητές και άνθρωποι του γηπέδου έσπευσαν κοντά του.

Εντός του γηπέδου υπήρχε απινιδωτής και έτσι δόθηκαν στο παιδί οι πρώτες βοήθειες πριν μεταφερθεί εσπευσμένα στο Κέντρο Υγείας Αλιβερίου.

Το αγόρι αμέσως διασωληνώθηκε με τους γιατρούς να κάνουν ό,τι ήταν ανθρωπίνως δυνατό για να το βοηθήσουν, ωστόσο δυστυχώς δεν τα κατάφερε και έφυγε από τη ζωή.

Όλες οι ειδήσεις

Πρόωρες εκλογές: Καταλύτης η ακρίβεια - Πότε κλειδώνουν οι αποφάσεις

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Μητσοτάκης αποφάσισε να αποδράσει με εκλογές μπροστά στα αδιέξοδα που δημιούργησε

Πάτρα: Οι άγνωστες συνομιλίες με τη Ρούλα Πισπιρίγκου που ρίχνουν φως - Το φαινόμενο του «έναστρου ουρανού» και η σύνδεση με τον θάνατο της Ίριδας

Κι έγινε της Κορέας: Πώς άρχισε και γιατί έμεινε στην Ιστορία η σύρραξη μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο

ΕύβοιαανήλικοςποδόσφαιροαγώναςΕρέτριαειδήσεις τώρανεκρός