Τραγωδία σε πλοίο στη Σαντορίνη: Θανάσιμος τραυματισμός 55χρονου οδηγού στο γκαράζ
NewsroomΘανάσιμα τραυματίστηκε 55χρονος οδηγός φορτηγού οχήματος στο λιμάνι της Σαντορίνης, ενώ βρισκόταν εντός του γκαράζ του επιβατηγού οχηματαγωγού πλοίου «Διονύσιος Σολωμός». Τα αίτια του δυστυχήματος, μέχρι στιγμής, παραμένουν αδιευκρίνιστα.
Ο οδηγός στην προσπάθεια να συνδέσει και να απομακρύνει ρυμούλκα φορτηγού από το γκαράζ του πλοίου χτυπήθηκε πιθανότατα από το ίδιο το φορτηγό ή τη ρυμούλκα με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του, σύμφωνα με τις πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ.
Ο 55χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Θήρας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Τα αίτια του δυστυχήματος αναμένεται να διερευνηθούν από τη Λιμενική Αρχή Θήρας.
Αφήγημα εκλογών ετοιμάζει η κυβέρνηση: Ο σκόπελος της ακρίβειας και η ρητορική της διπλής κάλπης
Σοκ στις ΗΠΑ: Βρέθηκαν πάνω από 40 νεκροί μετανάστες σε ρυμουλκό φορτηγού
Μειωμένος ο κίνδυνος Αλτσχάιμερ για όσους ηλικιωμένους έχουν κάνει αντιγριπικό εμβόλιο
- Θα κάνει πίσω ο Τραμπ; Η απόφαση που πρέπει να πάρει και η στάση του Ιράν
- «Ναι» της Επιτροπής για άρση της ασυλίας των «11» της ΝΔ για το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ: Τι λένε Καραμανλής, Σκρέκας, Παπακώστα
- Ανησυχία για μωρό 4 μηνών στη Ρόδο: «Εξαφανίστηκε» από τα Επείγοντα και λίγες ώρες μετά διασωληνώθηκε
- Ο Γιάνης Βαρουφάκης χορεύει techno στη Μόσχα υπό τους ήχους... του τραγουδιού του