Ελλάδα|29.06.2022 06:58
Απεργία - ΜΜΜ: Ακινητοποιημένα σήμερα λεωφορεία και τρόλεϊ
NewsroomΑκινητοποιημένα θα είναι σήμερα, Τετάρτη 29 Ιουνίου, τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ λόγω της 24ωρης απεργίας που αποφάσισε το Συνδικάτο Εργαζομένων ΟΑΣΑ, αντιδρώντας στην παράταση της σύμβασης του Οργανισμού με τα ΚΤΕΛ για ακόμη ένα έτος.
«Είναι αδιανόητο, χωρίς καμία ενημέρωση των εργαζομένων, να γίνεται "σχεδιασμός" του συγκοινωνιακού έργου με συνέχιση εκχώρησης των ΚΤΕΛ, γεγονός που κάθε άλλο παρά τον δημόσιο χαρακτήρα των αστικών συγκοινωνιών προάγει», αναφέρει στην ανακοίνωσή του το σωματείο.
Το συνδικάτο των εργαζομένων στον ΟΑΣΑ, οργανώνει συγκέντρωση έξω από τα γραφεία του οργανισμού στις 11:00 το πρωί, ζητώντας να μην παραταθεί η σύμβασή του με τα ΚΤΕΛ για ακόμα ένα έτος.
Διαβάστε ακόμη
- Στην αντεπίθεση η Fraport μετά την αποχώρηση της Ryanair από τη Θεσσαλονίκη - Τι ισχύει με τις χρεώσεις
- Το αμερικανικό Πεντάγωνο δημοσίευσε βίντεο με UFO στην Ελλάδα - Τα άγνωστα περιστατικά και τα αρχεία
- Σοκ στο Ηράκλειο: Η στιγμή που νεαρός μπαίνε σε καφετέρια και κάνει κεφαλοκλείδωμα στην πρώην σύντροφό του
- Μία στα 55 εκατομμύρια: Προσπαθούσε να κάνει παιδιά επί 12 χρόνια και τελικά γέννησε πεντάδυμα