Ελλάδα|29.06.2022 11:43

Παλλήνη: Άγρια συμπλοκή τεσσάρων ανηλίκων - Μεταφέρθηκαν προληπτικά στο νοσοκομείο

Newsroom

Ακόμη μία συμπλοκή ανηλίκων σημειώθηκε στην Αττική, τις τελευταίες ώρες. Ειδικότερα, τέσσερα άτομα καυγάδισαν στην περιοχή της Παλλήνης, τη Δευτέρα.

Οι τέσσερις ανήλικοι καυγάδισαν άγρια και μεταφέρθηκαν προληπτικά στο Νοσοκομείο «Γεννηματάς». Η υπόθεση, τώρα, ερευνάται από τις αστυνομικές Αρχές.

Σημειώνεται ότι τις τελευταίες ώρες τα περιστατικά βίας μεταξύ ανηλίκων είναι συχνά, με χαρακτηριστικό αυτό που σημειώθηκε στον Άγιο Δημήτριο, τα ξημερώματα της Δευτέρας. Συνολικά στο επεισόδιο ενεπλάκησαν επτά άτομα.

Μάλιστα, όλη η συμπλοκή είχε ως αποτέλεσμα να βγουν μαχαίρια και δύο ανήλικοι, ηλικίας 14 και 15 ετών να μεταφερθούν στο νοσοκομείο.

Ο ένας έφερε τραύμα από μαχαίρι στο πόδι και ο δεύτερος βαριές κακώσεις από γκλοπ στο κεφάλι, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Μίνας Καραμήτρου για το OPEN.

Για το περιστατικό έχουν συλληφθεί πέντε άτομα.

Όλες οι ειδήσεις

«Δεν κράτησε μεγάλο χρονικό διάστημα η ιδιότυπη διαπραγμάτευση του κ. Ερντογάν» - Πώς αποτιμά η Αθήνα το «ναι» της Τουρκίας για ένταξη Σουηδίας και Φινλανδίας στο ΝΑΤΟ

«Τα κρούσματα ως κρούσματα δε μας απασχολούν»: Δεν θα ληφθούν νέα μέτρα, λέει ο Πλεύρης - Σε λογική συνύπαρξης με τον ιό και από φθινόπωρο

Ταυτότητες και διπλώματα και στο κινητό: Από πότε – Τι αποκάλυψε ο Κυριάκος Πιερρακάκης

Ιστορικό βήμα από την ΕΕ: Από πότε καταργούνται de facto οι πωλήσεις οχημάτων βενζίνης και ντίζελ

καυγάςσυμπλοκήΠαλλήνηειδήσεις τώραανήλικοι