Ελλάδα|02.07.2022 17:37

Βαρβάρα Κίρκη: Ποια είναι η πρώην σύντροφος του Θέμη Αδαμαντίδη που έκανε την καταγγελία για ξυλοδαρμό

Newsroom

Ποινική δίωξη σε βάρος του τραγουδιστή Θέμη Αδαμαντίδη για ενδοοικογενειακή βλάβη, ενδοοικογενειακή απειλή και απλή εξύβριση άσκησε η Εισαγγελία Πρωτοδικών μετά την καταγγελία της συντρόφου του, Βαρβάρας Κίρκη, για ξυλοδαρμό.

Ο τραγουδιστής οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο Τριμελές Δικαστήριο, από όπου πήρε προθεσμία για να δικαστεί τη Δευτέρα. Μέχρι τότε ο τραγουδιστής είναι ελεύθερος με τον όρο να μην πλησιάσει την πρώην σύντροφό του σε απόσταση 100 μέτρων και να μην έχει καμία επικοινωνία μαζί της.

Ο Θέμης Αδαμαντίδης πέρασε τη νύχτα στο κρατητήριο μετά την καταγγελία της Βαρβάρας Κίρκη για ξυλοδαρμό, καθώς η σύντροφός του υποστήριξε πως ο λαϊκός τραγουδιστής την τράβηξε από τα μαλλιά, την χτύπησε και την έβρισε χυδαία. Ο δικηγόρος της κυρίας Κίρκη, Απόστολος Λύτρας, υποστήριξε ότι δεν ήταν η πρώτη φορά που η πελάτισσά του δέχτηκε βίαιη συμπεριφορά. Από την πλευρά του ο δικηγόρος του τραγουδιστή, Αλέξης Κούγιας, είπε πως ο πελάτης του «έχει πέσει θύμα».

Ο Θέμης Αδαμαντίδης κατά την άφιξή του στη Ευελπίδων, λίγο μετά τις 12:00, απευθύνθηκε στους δημοσιογράφους, λέγοντάς τους «βρε καλώς τα παιδάκια». Μάλιστα σε ερώτηση δημοσιογράφου «πώς ήταν το βράδυ σας στα κρατητήρια», ο τραγουδιστής απάντησε «όπως ήταν το δικό σας και καλύτερο».

Ποια είναι η Βαρβάρα Κίρκη

Η Βαρβάρα Κίρκη έχει σπουδάσει Διοίκηση και Οικονομία, αλλά και αισθητικός, όμως το μόντελινγκ είναι εκείνο που την κέρδισε τελικά. Η Βαρβάρα Κίρκη είχε επίσης ξεχωρίσει στο «Super Deal» του Χρήστου Φερεντίνου, καθώς ήταν ένα από τα κορίτσια που κρατούσαν τις βαλίτσες στο τηλεπαιχνίδι, ενώ έχει υπάρξει και παρουσιάστρια του High TV.

 

ειδήσεις τώραξυλοδαρμόςκαταγγελίαΘέμης Αδαμαντίδηςδικαστήριοτραγουδιστής