Ελλάδα|04.07.2022 16:28

Πάτρα: Πειθαρχικός έλεγχος ιατροδικαστών για την υπόθεση θανάτων των 3 κοριτσιών - Επιστολή Τσιάρα

Newsroom

Πειθαρχικό έλεγχο των ιατροδικαστών που ενεπλάκησαν στην υπόθεση του θανάτου των τριών κοριτσιών της οικογένειας από την Πάτρα ζητεί με επιστολή που απέστειλε στον Προϊστάμενο της ιατροδικαστικής υπηρεσίας Νίκο Καρακούκη, ο Υπουργός Δικαιοσύνης Κώστας Τσιάρας. Στην επιστολή του, ο κ. Τσιάρας υπογραμμίζει χαρακτηριστικά:

«...Στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων σας όπως διενεργήσετε τον αναγκαίο έλεγχο για ενδεχόμενα πειθαρχικά παραπτώματα, που πιθανώς τελέστηκαν από τις ιατροδικαστικές υπηρεσίες τις οποίες εποπτεύετε, σύμφωνα με το ν. 3772/2009».

Υπενθυμίζεται ότι η ήδη προφυλακισμένη στον Κορυδαλλό Ρούλα Πισπιρίγκου η οποία κατηγορείται για τη δολοφονία της μεγαλύτερης σε ηλικία κόρης της Τζωρτζίνας έχει κληθεί με την ιδιότητα της ύποπτης διάπραξης αξιόποινων πράξεων σε βάρος και των άλλων δύο παιδιών της, της 3,5 ετών Μαλένας και της μόλις 6 μηνών Ίριδας.

Μόλις δώσει τις εξηγήσεις της, η δικογραφία θα διαβιβαστεί στους εισαγγελείς που θα αποφασίσουν εάν θα ασκηθεί δίωξη σε βάρος της.

Όλες οι ειδήσεις

Θέμης Αδαμαντίδης: Αναβολή της δίκης του τραγουδιστή για τις 14 Ιουλίου - Ιατροδικαστική ζήτησε η υπεράσπιση

Ψηφιακή κάρτα: «Xτυπούν κάρτα ενώ συνέχιζαν να δουλεύουν» - Καταγγελίες για καταστρατήγησή του μέτρου

Τσαβούσογλου: Ο Μητσοτάκης ταπείνωσε τον εαυτό του, λέγοντας μη δίνετε F-16 στην Τουρκία -Τέτοιες προσπάθειες δεν θα αποδώσουν

Λεξ: «Βούλιαξε» το γήπεδο του Πανιώνιου - 20.000 θεατές αποθέωσαν τον ράπερ στη συναυλία του στη Νέα Σμύρνη

Ρούλα ΠισπιρίγκουΚώστας ΤσιάραςιατροδικαστήςΠάτραειδήσεις τώρα