Ελλάδα|06.07.2022 19:21

ΟΑΣΘ: Παράνομες στάσεις εργασίας - Εργαζόμενοι: Θα τις συνεχίσουμε

Newsroom

Παράνομες κήρυξε το Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης τις στάσεις εργασίας που εξήγγειλε το Συνδικάτο Εργαζομένων Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης για τις 5, 7 και 11 Ιουλίου, από τις 10 το πρωί μέχρι τις 4 το μεσημέρι». Αυτό αναφέρει σε ανακοίνωσή της η διοίκηση του Οργανισμού, η οποία καλεί τους εργαζόμενους «να σεβαστούν τη δικαστική απόφαση και να μην ταλαιπωρήσουν περαιτέρω το επιβατικό κοινό".

Από την πλευρά τους οι εργαζόμενοι στον Οργανισμό φαίνεται να εμμένουν στις κινητοποιήσεις τους, υποστηρίζοντας ότι εδώ και μήνες, αν και τα αιτήματά τους αναγνωρίζονται ότι είναι δίκαια από τα αρμόδια επιτελεία της κυβέρνησης αλλά και τη διοίκηση του Οργανισμού, δεν έχει δοθεί λύση στο πρόβλημα.

«Και για τη σύμβαση εργασίας και για τα επιδόματα υπήρχε η δέσμευση ότι οι ΚΥΑ θα υπογραφόταν άμεσα. Στο Υπουργείο Μεταφορών το θέμα έφτασε τον περασμένο Ιανουάριο, στο Υπουργείο Οικονομικών πριν από ένα μήνα, αλλά ακόμα δεν έγινε τίποτα, χωρίς να ξέρουμε το γιατί», ανέφερε στο ethnos.gr εκπρόσωπος των εργαζομένων.

Όλες οι ειδήσεις

Μητσοτάκης για εκλογές: Θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας

Ηπατίτιδα σε παιδιά: Πρώτος θάνατος στην Ελλάδα

ΣΤΑΣΥ για ατύχημα στο Μοναστηράκι: Εχουν ληφθεί μέτρα ασφαλείας - Κανένας κίνδυνος ηλεκτροπληξίας

Scott Storch: Ποιος είναι ο παραγωγός του Hollywood που έβγαινε με την Paris Hilton, την Kim Kardashian και την Britney Spears

εργαζόμενοιΠρωτοδικείοκινητοποιήσειςΟΑΣΘ