Ελλάδα|13.02.2019 20:28
Πειραιάς: Κατακρεούργησε τον σύντροφό της-Τι λέει στο OPEN η κόρη του θύματος
NewsroomΦρικτό θάνατο από τα χέρια της συντρόφου του βρήκε ένας ηλικιωμένος στον Πειραιά, ο οποίος βρέθηκε κατακρεουργημένος στο μπαλκόνι του σπιτιού του. Στο OPEN TV μίλησε αποκλειστικά η κόρη του θύματος. «Δούλευε σε ένα γραφείο ο πατέρας μου. Αυτός ο άνθρωπος που δούλευε ανησύχησε και με πήρε τηλέφωνο. Μου είπαν ότι είχε πολλές μαχαιριές και χτυπήματα στο πρόσωπο», λέει η κόρη του.
Στο διαμέρισμα στον Πειραιά ο ηλικιωμένος συζούσε με μία 50χρονη από τη Χιλή. Αρκετές φορές, σύμφωνα με τους περίοικους, υπήρχαν προβλήματα μεταξύ τους. Μία κόντρα μεταξύ τους ξέσπασε και την Τρίτη, 12 Φεβρουαρίου. Η οικογένεια, πλέον, μετά τη δολοφονία του ηλικιωμένου ζητεί την τιμωρία της 50χρονης, η οποία παραδέχθηκε στους αστυνομικούς το έγκλημα.
Διαβάστε ακόμη
- Ο πρόεδρος των «επικίνδυνων αποστολών»: Όλες οι φορές που ο Τραμπ γλίτωσε και το χαρτί που «ξεγέλασε» την ασφάλεια στο Χίλτον
- Εκτροχιασμός: Η κυβερνητική σταυροφορία κατά της Λάουρα Κοβέσι
- Αφήνουν γυναίκες να πεθαίνουν στο βουνό: Το φαινόμενο του «αλπικού διαζυγίου» - «Μου είπε ότι με δοκίμαζε»
- Φιναλίστ του X Factor κατηγορείται για τον θάνατο γνωστής influencer έξω από κλαμπ - Στη δίκη της... έκανε καρδούλες