Σέρρες: Υπό έλεγχο η φωτιά στο Νέο Πετρίτσι - Κοντά στα σπίτια έφτασαν οι φλόγες
NewsroomΤη φωτιά που καίει σε δασική έκταση στο Νέο Πετρίτσι του δήμου Σιντικής στις Σέρρες και που ξέσπασε λίγο μετά τις 12 έχουν καταφέρει να ελέγξουν σε μεγάλο βαθμό οι πυροσβεστικές δυνάμεις.
Αρχικά υπήρξε μεγάλη ανησυχία, διότι τα πρώτα σπίτια του χωριού βρίσκονται σε απόσταση μόλις 300 μέτρων από την εστία της φωτιάς και γι’ αυτό στο σημείο έσπευσαν πολύ ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις, υποβοηθούμενα από εναέρια μέσα.
Στην περιοχή επιχειρούν 32 πυροσβέστες με δώδεκα οχήματα, ένα πεζοπόρο τμήμα και δύο αεροπλάνα.
«Αυτήν τη στιγμή η φωτιά φαίνεται ότι βρίσκεται υπό έλεγχο και δεν υπάρχει κάποια ανησυχία. Έφτασαν έγκαιρα πολύ ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις, διότι οι φλόγες έφτασαν σε απόσταση μόλις 300 μέτρων από τα πρώτα σπίτια του χωριού», λέει στο ethnos.gr ο αντιδήμαρχος Πολεοδομίας και Πολιτικής Προστασίας Σιντικής, Στάθης Ζαπρίδης.
Ραγδαίες εξελίξεις στη Βρετανία: Παραιτείται τις επόμενες ώρες ο Μπόρις Τζόνσον
Καιρός: Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης - Βροχές καταιγίδες και πτώση θερμοκρασίας από Παρασκευή
Rihanna: Η τραγουδίστρια είναι και επίσημα η νεότερη δισεκατομμυριούχος στο Forbes
- Εμποτισμένο με προπάνιο σε μήκος δεκάδων μέτρων το χώμα στο εργοστάσιο «Βιολάντα» - Πού στρέφονται οι έρευνες
- Νέο έκτακτο της ΕΜΥ: Κόκκινη προειδοποίηση για ισχυρές καταιγίδες - Οι περιοχές που βρίσκονται στο επίκεντρο
- H περήφανη ιστορία του ΠΑΟΚ, εκτός από νίκες και θριάμβους, έχει μέσα της πολύ πόνο...
- Μετά 30 χρόνια και τα Ίμια ανταριάζουν ακόμα - Καταρρίφθηκε το ελικόπτερο ή κάποιους βόλευαν οι θεωρίες συνωμοσίας;