Ελλάδα|18.07.2022 09:56

ΑΣΕΠ: Προσλήψεις εκπαιδευτικών στις Σχολές του υπουργείου Τουρισμού

Newsroom

Με δύο προκηρύξεις του ΑΣΕΠ, το υπουργείο Τουρισμού ανακοίνωσε την πρόσληψη συνολικά 103 εκπαιδευτικών για τις ανάγκες των Ανώτερων Σχολών Τουριστικής Εκπαίδευσης καθώς και για τις Σχολές Ξεναγών, το ερχόμενο εκπαιδευτικό έτος 2022-2023.

Στους προσληφθέντες εκπαιδευτικούς των δύο προκηρύξεων θα ανατεθεί διδακτικό έργο με ωριαία αντιμισθία και θα απασχοληθούν με σύμβαση Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου. Το χρονικό διάστημα της ανάθεσης ωριαίας αντιμισθίας δεν μπορεί να υπερβαίνει τους οκτώ μήνες.

Οι Σχολές Ξεναγών

Πιο συγκεκριμένα, η πρώτη προκήρυξη του ΑΣΕΠ αφορά την πρόσληψη συνολικά 61 ατόμων, με τη διαδικασία της επιλογής, για την κάλυψη αναγκών στις Σχολές Ξεναγών, κατά την εκπαιδευτική περίοδο 2022-2023.

Να σημειωθεί ότι οι Σχολές Ξεναγών του υπουργείου Τουρισμού βρίσκονται στην Αθήνα, στη Θεσσαλονίκη, στην Κρήτη και στην Ρόδο.

Δείτε αναλυτικά τις ειδικότητες που ζητούνται και την προκήρυξη ΕΔΩ.

Οι Σχολές Τουριστικής Εκπαίδευσης

Παράλληλα, το υπουργείο Τουρισμού δημοσίευσε προκήρυξη για την πρόσληψη, με τη διαδικασία της επιλογής, συνολικά 42 ατόμων, ως επιστημονικών συνεργατών, εργαστηριακών συνεργατών και εκπαιδευτικών ξένων γλωσσών στις Ανώτερες Σχολές Τουριστικής Εκπαίδευσης (ΑΣΤΕ), κατά την εκπαιδευτική περίοδο 2022-2023.

Να σημειωθεί ότι οι Ανώτερες Σχολές Τουριστικής Εκπαίδευσης του υπουργείου Τουρισμού βρίσκονται στην Κρήτη και στην Ρόδο.

Η μοριοδότηση της ξένης γλώσσας


Όπως αναλυτικά φαίνεται στις δύο παραπάνω προκηρύξεις του ΑΣΕΠ μοριοδοτείται η άριστη γνώση της ξένης γλώσσας με 5 μόρια ανά γλώσσα. Μπορούν να μοριοδοτηθούν μέχρι και δύο ξένες γλώσσες, οι οποίες μπορεί να είναι τα Αγγλικά, τα Γαλλικά, τα Γερμανικά, τα Ιταλικά, τα Ισπανικά ή τα Ρωσικά.

Να σημειωθεί ότι για τις Ανώτερες Σχολές Τουριστικής Εκπαίδευσης, στην περίπτωση εκπαιδευτικών ξένων γλωσσών, δεν μοριοδοτείται το πτυχίο ξένης γλώσσας που είναι αντίστοιχο με τον τίτλο σπουδών της ειδικότητας για την οποία υποβάλλεται η αίτηση.

Γνωρίζετε ότι εάν δεν έχετε πιστοποίηση της γνώσης των Αγγλικών, που πλέον ζητείται σε όλες σχεδόν τις προκηρύξεις του ΑΣΕΠ, τώρα μπορείτε να την αποκτήσετε μέσα σε ελάχιστες μόνο ημέρες; Πώς;

Η Πιστοποίηση Αγγλικών του εκπαιδευτικού Οργανισμού GoLearn αποτελεί την πιο εύκολη Πιστοποίηση Αγγλικών στην Ελλάδα την οποία κάποιος μπορεί να την πάρει ακόμα και μέσα σε μία μόνο ημέρα δίνοντας τηλεξέταση από το σπίτι του μόνο σε reading – listening (ούτε προφορικά, ούτε έκθεση).

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

Διαβάστε ακόμα στο Proson.gr:

Το πιο εύκολο Proficiency στην Ελλάδα που δεν χρειάζεται μαθήματα

Η πιο Εύκολη Πιστοποίηση Υπολογιστών για ΑΣΕΠ

ΑΣΕΠειδήσεις τώρατουρισμός