Ελλάδα|18.07.2022 14:00

Τραγωδία στην Κόρινθο: 15χρονος ο ένας οδηγός - Αδερφή του η 18χρονη νεκρή

Newsroom

Ασύλληπτη η τραγωδία με δύο νέους ανθρώπους νεκρούς που έλαβε χώρα τα ξημερώματα στην εθνική οδό ΚορίνθουΤρίπολης, στο ύψος του Σπαθοβουνίου.

Δύο παιδιά, ηλικίας 18 και 16 ετών βρήκαν ακαριαίο θάνατο μετά από σύγκρουση του αυτοκινήτου στο οποίο επέβαιναν, με άλλο ΙΧ. Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, ο οδηγός του αυτοκινήτου ήταν ο 15χρονος οδηγός της 18χρονης που έχασε τη ζωή της.

Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται ο 15χρονος

Ο 15χρονος οδηγός μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Κορίνθου. Εκεί, οι γιατροί των επειγόντων έκριναν πως η κατάσταση της υγείας του είναι σοβαρή και για αυτό το λόγο μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Αθήνας όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση. Το άλλο ΙΧ οδηγούσε 65χρονος Βρετανός ο οποίος είχε νοικιάσει το αυτοκίνητο για να κάνει διακοπές στην Ελλάδα. Ο ίδιος νοσηλεύεται επίσης ελαφρά τραυματισμένος ενώ, μέχρι στιγμής, δεν έχει γίνει σαφές ποιο όχημα οδηγούσε ο 15χρονος και ποιο ο 65χρονος.

Πώς σημειώθηκε το τροχαίο

Σύμφωνα με το korinthostv.gr, στις 5 τα ξημερώματα της Δευτέρας (18/07), στην Εθνική οδό Κορίνθου Τριπόλεως, και συγκεκριμένα στο ρεύμα προς Τρίπολη ένα ΙΧ κινούμενο προς Τρίπολη έκανε όπισθεν, ακριβώς στα ΣΕΑ Σπαθοβουνίου στην Εθνική οδό. Το όχημα συγκρούστηκε με άλλο όχημα που ερχόταν στην ίφια κατεύθυνση.

Τα δύο παιδιά σκοτώθηκαν επιτόπου από τη σφοδρότητα της σύγκρουσης. Στο σημείο μετέβησαν δύο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ από την Κόρινθο, η πυροσβεστική υπηρεσία και περιπολικά της Τροχαίας αυτοκινητοδρόμων Νεστάνης. Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκαν και δύο ακόμα άτομα που εμπλέκονται στο δυστύχημα, με σοβαρούς τραυματισμούς. Για το περιστατικό, διενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Τροχαίας αυτοκινητοδρόμων Νεστάνης.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


ΤρίποληνεκροίΚόρινθοςτροχαίοτραυματίεςειδήσεις τώρα