Ελλάδα|20.07.2022 13:17
Φωτιά - Κατερίνα Στεφανίδη: Στις φλόγες το σπίτι της στην Παλλήνη - «Να παραιτηθεί ο Περιφερειάρχης», λέει ο πατέρας της
NewsroomΗ φωτιά που μαίνεται στην Πεντέλη και τις γύρω περιοχές εξακολουθεί να καίει εκτάσεις αλλά και σπίτια, ανάμεσα στα οποία φαίνεται πως είναι και το σπίτι των γονιών της Κατερίνας Στεφανίδη. Η μητέρα της Ολυμπιονίκη, Ζωή Βαρέλη Στεφανίδη μέσω των social media έκανε μια σειρά αναρτήσεων μέσα από τις οποίες γνωστοποίησε το γεγονός.
«Καιγόμαστε», έγραψε αρχικά η Στεφανίδη, ενώ λίγο αργότερα έκανε γνωστό ότι έβλεπε από την τηλεόραση το σπίτι της στην Παλλήνη να καίγεται. Είχαν προλάβει πάντως να εγκαταλείψουν την οικεία τους, την ώρα που η κόρη τους βρίσκεται ακόμη στις ΗΠΑ, όπου και αγωνίστηκε προχθές (18/07) στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου.
Διαβάστε ακόμη
- «Τρύπα στο νερό» το πρόγραμμα μετεγκατάστασης με επιδότηση 10.000 ευρώ - Τι λένε δήμαρχοι στο ethnos.gr
- Ξεμπλοκάρει η μεταφορά συντελεστή δόμησης - Οι πρώτες 194 Ζώνες Υποδοχής Συντελεστή σε 50 δημοτικές ενότητες
- Οι φίλοι της Γκιλφόιλ που μπαίνουν στο μικροσκόπιο, ο γρίφος Καραμανλή που ενοχλεί το Μαξίμου και οι «Παπανδρεϊκοί» που στηρίζουν Σαμαρά
- Σκληρό μπρα ντε φερ στις Βρυξέλλες: «Φειδωλοί» vs «φίλων της συνοχής» - Τι ζητά η Αθήνα