Ελλάδα|26.07.2022 17:28
Φωτιά στο Χαϊδάρι: Υπό μερικό έλεγχο το μέτωπο - Φωτογραφίες από το σημείο
NewsroomΚαλύτερη είναι η εικόνα που παρουσιάζει το μέτωπο της φωτιάς, η οποία ξέσπασε το μεσημέρι της Τρίτης στο Χαϊδάρι. Οι πυροσβεστικές δυνάμεις, την ίδια ώρα, εξακολουθούν να επιχειρούν για κατάσβεση.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, η πυρκαγιά έχει τεθεί υπό μερικό έλεγχο και δεν εμπνέει ανησυχία.
Στο σημείο επιχειρούν ισχυρές επίγειες και εναέριες δυνάμεις και ειδικότερα, 70 πυροσβέστες με 23 οχήματα και δύο ομάδες πεζοπόρου τμήματος, ενώ από αέρος συνδράμουν δύο αεροσκάφη και δύο ελικόπτερα. Συνδρομή γίνεται και από εθελοντές και υδροφόρες ΟΤΑ.
Υπενθυμίζεται ότι η φωτιά σημειώνεται στην περιοχή Κουνέλια, σε δασική έκταση, ενώ δεν απειλεί κατοικίες.
Εικόνες από το μέτωπο:
Διαβάστε ακόμη
- Φρίκη και ερωτήματα για το κατεψυγμένο βρέφος στις αποσκευές οικογένειας στην Κυψέλη - Τι ισχυρίστηκε η μητέρα
- Οι αυξήσεις μισθών που έρχονται: Τι θα πει ο Μητσοτάκης στη ΔΕΘ και ποιοι οι κερδισμένοι
- «Μας έκλεισαν την πόρτα και δεν μπορούσαμε να βγούμε»: Συγκλονιστικές μαρτυρίες για το πολύνεκρο ναυάγιο στην Κερύνεια
- Ο X-RAYTOR γύρισε και τα συρτάρια είναι γεμάτα