Μαρίτα Αγγελοπούλου: Αναπάντητα ερωτήματα για τον θάνατό της - Αναμένονται τοξικολογικές και ιστολογικές εξετάσεις
NewsroomΗ ιατροδικαστική εξέταση στη Μαρίτα Αγγελοπούλου ολοκληρώθηκε, ωστόσο, τα έως τώρα ευρήματα δεν ρίχνουν «φως» στο πώς έφυγε από τη ζωή η επιχειρηματίας από το Αίγιο.
Μέχρι στιγμής τα αίτια του θανάτου παραμένουν απροσδιόριστα και αναμένονται τα αποτελέσματα των τοξικολογικών και ιστολογικών εξετάσεων για να διαπιστωθεί τι έγινε και έφυγε από τη ζωή η 43χρονη, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Πελοπόννησος».
Η 43χρονη επιχειρηματίας και συνιδιοκτήτρια γνωστού εστιατορίου – beach bar στον Λόγγο Αιγιαλείας, βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της το πρωί της Δευτέρας. Ο άνθρωπος που την εντόπισε ήταν η ίδια της η μητέρα. Την επισκέφθηκε νωρίς το πρωί της Δευτέρας, καθώς δεν είχε καταφέρει να επικοινωνήσει μαζί της την Κυριακή. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, χτύπησε την πόρτα αλλά δεν υπήρξε καμιά ανταπόκριση και αναγκάστηκε να καλέσει κλειδαρά. Όταν μπήκε στον χώρο την εντόπισε στον καναπέ του σπιτιού, χωρίς τις αισθήσεις της.
Σύμφωνα με την ίδια πηγή, η σορός της ήταν σε σήψη χωρίς, όμως, να διευκρινίζεται πόσες ημέρες βρισκόταν νεκρή στο σπίτι της μέχρι να εντοπιστεί το πρωί της Δευτέρας, από συγγενικά της πρόσωπα.
Μαρίτα Αγγελοπούλου: Πότε θα γίνει η κηδεία της
Την Τετάρτη 27 Ιουλίου συγγενείς και φίλοι θα πουν το τελευταίο αντίο στην Μαρίτα Αγγελοπούλου.
Η κηδεία της θα τελεστεί στις 18:00 στον Ι.Μ. Παναγίας Φανερωμένης Αιγίου.
- Διαμελισμός Βρετανού τουρίστα από ελικόπτερο: Πώς έγινε το τρομακτικό δυστύχημα – Μιλούσε στο τηλέφωνο ή προσπαθούσε να βγάλει selfie
- ΤΕΚΑ: Ποιοι ασφαλισμένοι θα ενταχθούν στο νέο ταμείο το 2023 - Ερχεται το MyTeka
- Δύο νέες μελέτες ρίχνουν φως στα αίτια της οξείας ηπατίτιδας που εντοπίζεται σε παιδιά – Τα ευρήματα
- Τουρισμός για Όλους: Πότε ανακοινώνονται οι πρώτοι δικαιούχοι – Πότε θα ξαναγίνει κλήρωση
- Μπορεί να επιτευχθεί νέα συνθήκη για τον έλεγχο των πυρηνικών; Τα δεδομένα μετά τη λήξη της New Start
- Η δέσμευση των λογαριασμών του Παναγόπουλου, ο μονόδρομος της «διαγραφής» του από το ΠΑΣΟΚ και οι σοκαριστικές μαρτυρίες των επιζώντων της Χίου
- Τρία χρόνια μετά τα Τέμπη ο ΟΣΕ ξεκινά έλεγχο στα καθίσματα των τρένων - Στο μικροσκόπιο η πυραντοχή
- Η διπλή στρατηγική της κυβέρνησης απέναντι στο ΠΑΣΟΚ - Σε ποια «δεξαμενή» στοχεύουν οι γαλάζιοι