Ελλάδα|02.08.2022 20:33

Δολοφονία 17χρονης στο Περιστέρι: «Χάσαμε τη Νικολέττα, τη σκότωσε ο Σάνι"» - Τι λέει ο πατέρας του θύματος

Newsroom
Σετ φωτογραφιών, σύρετε προς τα αριστερά
Το διαμέρισμα που βρέθηκε νεκρή η 17χρονη στο Περιστέρι (ΙΝΤΙΜΕ/ΠΕΡΙΣΤΕΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Το διαμέρισμα που βρέθηκε νεκρή η 17χρονη στο Περιστέρι (ΙΝΤΙΜΕ/ΠΕΡΙΣΤΕΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Το διαμέρισμα που βρέθηκε νεκρή η 17χρονη στο Περιστέρι (ΙΝΤΙΜΕ/ΠΕΡΙΣΤΕΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Το διαμέρισμα που βρέθηκε νεκρή η 17χρονη στο Περιστέρι (ΙΝΤΙΜΕ/ΠΕΡΙΣΤΕΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Το διαμέρισμα που βρέθηκε νεκρή η 17χρονη στο Περιστέρι (ΙΝΤΙΜΕ/ΠΕΡΙΣΤΕΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ)

Ραγδαίες και συγκλονιστικές οι εξελίξεις γύρω από τη δολοφονία της 17χρονης, που βρέθηκε νεκρή με μώλωπες σε διαμέρισμα στο Περιστέρι, με τα στοιχεία πια να «δείχνουν» ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια. Βασικός ύποπτος φαίνεται πως είναι ο σύντροφός της -για τον οποίο έχει εξαπολυθεί ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του.

Τι λέει ο πατέρας της 17χρονης

Ο πατέρας της 17χρονης, μίλησε για την απώλεια της κόρης του, τονίζοντας πως έμαθε λεπτομέρειες για το περιστατικό, όταν του έστειλε μήνυμα η άλλη κόρη του. Μιλώντας στον Alpha, ο πατέρας της ανήλικης, ανέφερε πως δεν είχε κάνει ποτέ παράπονο από την σχέση που διατηρούσε με έναν 21χρονο άνδρα. «Δεν είχε κάνει παράπονα για αυτή την σχέση, έλεγε ότι ήταν ευτυχισμένη», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, ανέφερε ότι έμαθε τα τραγικά νέα από τις ειδήσεις, ενώ στη συνέχεια δέχτηκε ένα γραπτό μήνυμα από την άλλη κόρη του, το οποίο περιείχε λεπτομέρειες για την υπόθεση.

«Έμαθα τα νέα το πρωί στις ειδήσεις. Εκεί που έβλεπα, μου έστειλε μήνυμα η μικρή η κόρη και έγραψε “Μπαμπά χάσαμε τη Νικολέττα, τη σκότωσε ο Σάνι”, ο σύντροφος της. Εγώ σοκαρίστηκα», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Την άφησε νεκρή για πολλές ώρες

Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό STAR, η 17χρονη, εντοπίστηκε στο κρεβάτι της, ημίγυμνη. Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για ασφυκτικό θάνατο.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Γεώργιο Ντιλέρνια, ο οποίος διενήργησε τη νεκροψία, η άτυχη κοπέλα βρέθηκε σε ύπτια θέση στο κρεβάτι, ντυμένη με ένα γκρι φανελάκι, καρό πιτζάμα και το εσώρουχό της.

Είχε μικρές εκδορές στην αριστερή πλάγια ρινική επιφάνεια, στον ρώθωνα αριστερά και στην άνω περιστοματική χώρα αριστερά, κάτι που δείχνει ότι ο δράστης έβαλε το χέρι στο πρόσωπο της 17χρονης και πίεζε με τα δάχτυλα και τα νύχια το στόμα και τη μύτη της.

Παράλληλα ο ιατροδικαστής εντόπισε μελανιές στο δεξί χέρι της 17χρονης, πιθανότητα από τα δάχτυλα του δράστη, απόδειξη ότι το κορίτσι αντιστάθηκε και πάλεψε με τον δολοφόνο του μέχρι τελευταία στιγμή.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η οποία επικαλείται στοιχεία από τη ΓΑΔΑ, κάποιοι μάρτυρες έχουν αναφέρει στην αστυνομία πως η 17χρονη με τον σύντροφό της είχαν συχνούς τσακωμούς.

Η αστυνομία ψάχνει από χθες τον σύντροφο της νεαρής κοπέλας, ο οποίος έχει εξαφανιστεί.

Οι υποψίες στραμμένες στον σύντροφό της

Οι υποψίες και οι έρευνες της αστυνομίας έχουν επικεντρωθεί στον σύντροφο της 17χρονης. Έτσι, οι αρμόδιες Αρχές προσπαθούν με ερωτήσεις -και κυρίως στα άτομα που τον γνωρίζουν- να βρουν πού μπορεί να βρίσκεται.

Την ίδια ώρα, ερωτήματα προκύπτουν από δήλωση γειτόνισσας της 17χρονης που μένει στην ίδια πολυκατοικία για περίπου έναν μήνα. Η ίδια, σύμφωνα με το OPEN, ανέφερε πως δεν είχε δει ούτε την κοπέλα, ούτε τη μητέρα της ή την 15χρονη αδερφή της.

Τη Δευτέρα, όμως, κάποιος της χτύπησε το θυροτηλέφωνο και της είπε ότι έχει ξεχάσει τα κλειδιά και να του ανοίξει. Εκείνη το έκανε και κάποια στιγμή άκουσε φωνές για λίγα δεύτερα. Ωστόσο, αφού δεν συνεχίστηκαν, κοιμήθηκε και σήμερα το πρωί ήρθε στο «φως» η τραγωδία.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

δολοφόνοςδολοφονίαειδήσεις τώραΠεριστέριαστυνομία