Σάλος από βίντεο: Ποντίκι κόβει βόλτες στα εξωτερικά ιατρεία νοσοκομείου
NewsroomΒίντεο από νοσοκομείο της Αττικής που δείχνει ένα ποντίκι να κάνει ανενόχλητο βόλτες στα εξωτερικά ιατρεία κάνει το γύρο του διαδικτύου και προκαλεί πολλές αντιδράσεις.
Χαμός στα εξωτερικά ιατρεία νοσοκομείου
Σύμφωνα με τον Alpha, , το βίντεο αναρτήθηκε στο TikTok και φέρεται να τραβήχτηκε το βράδυ της Κυριακής στα εξωτερικά ιατρεία του νοσοκομείου «Ανδρέας Συγγρός».
«Είδαμε ένα ποντίκι που έκοβε βόλτες. Ανέβαινε πάνω στα ράντζα, πήγαινε στα κρεβάτια. Έγινε πανικός με τον κόσμο να φωνάζει», είπε χαρακτηριστικά ένας άνδρας μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό.
«Βγήκαν γιατροί και είπαν ότι “απλά είναι ένα ποντίκι δεν τρέχει κάτι”. Μόνο ο κόσμος το κυνήγησε», πρόσθεσε. Μέχρι στιγμής δεν έχει επιβεβαιωθεί το γεγονός, ενώ κύκλοι του νοσοκομείου ανέφεραν στο δελτίο του Alpha, το εξής: «Οι προβλεπόμενες διαδικασίες όπως οι μυοκτονίες και οι παρασιτοκτονίες τηρούνται ανά τακτά χρονικά διαστήματα που προβλέπει η κείμενη νομοθεσία. Θα ερευνήσουμε το συμβάν, το οποίο προφανώς είναι τυχαίο και θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να μην επαναληφθεί».
- Αντικατάσταση ηλεκτρικών συσκευών: Οι οριστικοί δικαιούχοι – Πώς μπορείτε να δείτε τη λίστα
- ΟΟΣΑ: Στο 10,3% «πέταξε» ο πληθωρισμός τον Ιούνιο - Οι μεγαλύτερες αυξήσεις από το 1975 στα τρόφιμα
- Ούτε οργάνωση, ούτε κόσμος: Οι «Σεΰχέλλες της Ελλάδας» είναι η παραλία που φέτος ξετρέλανε τα διεθνή Μέσα
- Μυστήριο με θάνατο 54χρονου ψαρά στην Κεφαλονιά: Πώς σημειώθηκε το περιστατικό
- «Ταΐστε τον Φιλ»: Είναι ο Φιλ Ρόζενταλ ο πιο καλόκαρδος άνθρωπος στην τηλεόραση;
- Υπόθεση Έπσταϊν: Βλέψεις για... ευγονική και «ανώτερη γενετική δεξαμενή» - Έφηβη καταγγέλλει ότι της άρπαξε το μωρό
- Νέα Πέραμος: «Το πού ήταν μπλεγμένος ο γιος μου το ξέρει η μάνα του και η σύντροφός του» - Είχε δολοφονηθεί και ο θείος του 27χρονου το 1999
- Αντώνης Σαμαράς: Το χάος είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης - Το σταθμίζω για νέο κόμμα
- Σοβαρό επεισόδιο στη Χίο μεταξύ Λιμενικού και διακινητών: 14 νεκροί μετανάστες και δεκάδες τραυματίες