Ελλάδα|05.08.2022 10:51

Φωτιά τώρα στη Νέα Πέραμο: Στο σημείο και εναέριες δυνάμεις

Newsroom
Σετ φωτογραφιών, σύρετε προς τα αριστερά
(Πηγή: Πυρκαγιά Ενημέρωση)

Πυρκαγιά ξέσπασε σε δασική έκταση, στο Λουτρόπυργο Νέας Περάμου. Για την κατάσβεση κινητοποιήθηκαν επίγειες και εναέριες δυνάμεις.

Η φωτιά έχει ξεσπάσει σε υπαίθριο χώρο περίπου 10 χιλιόμετρα από τα διόδια της Ελευσίνας στην κατεύθυνση προς Κόρινθο. Σύμφωνα με πληροφορίες η φωτιά καίει χαμηλή βλάστηση.

Η κινητοποίηση της πυροσβεστικής είναι μεγάλη καθώς επιχειρούν 48 πυροσβέστες με δύο πεζοπόρα τμήματα αλλά και 15 οχήματα. Από αέρος επιχειρούν 2 ελικόπτερα και 2 αεροσκάφη της Πυροσβεστικής, ενώ έχει σηκωθεί και συντονιστικό ελικόπτερο.

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση της Πυροσβεστικής, οι Δυνάμεις ενισχύθηκαν και πλέον επιχειρούν, 55 πυροσβέστες με 3 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 15 οχήματα, 3 ελικόπτερα, εκ των οποίων το  για εναέριο συντονισμό και 2 αεροσκάφη. Συνδρομή και από υδροφόρες Ο.Τ.Α.

Έκλεισε η Ολμπία Οδός

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις γίνονται αυτή την ώρα, λόγω της φωτιά που ξέσπασε στην περιοχή Λουτρόπυργος Νέας Περάμου, μετά τα διόδια της Ελευσίνας. Συγκεκριμένα, έχει κλείσει η Ολυμπία Οδός και η κυκλοφορία διεξάγεται από την παλιά Εθνική Οδό.

φωτιάΝέα Πέραμοςειδήσεις τώραπυρκαγιάΕλευσίνα