Ελλάδα|15.02.2019 19:10
Αποκλιμακώνονται τα μπλόκα των αγροτών-Αποχωρούν από τις Εθνικές Οδούς
NewsroomΤην αποχώρησή τους από το μπλόκο της Νίκαιας το πρωί του Σαββάτου στις 11:00, αποφάσισαν το απόγευμα της Παρασκευής, οι αγρότες. Κατά τη διάρκεια της συνέλευσής τους οι αγρότες, κατήγγειλαν την κυβέρνηση ότι δεν έλυσε κανένα από τα αιτήματά τους.
Όπως αναφέρει ο ANT1 οι αγρότες αποφάσισαν πάντως τη διοργάνωση συλλαλητηρίου την 1η Μαρτίου έξω από το δικαστικό Μέγαρο της Λάρισας, όπου και είναι προγραμματισμένο να δικαστούν, όσοι έλαβαν τις κλήσεις με την έναρξη των αγροτικών κινητοποιήσεών τους. Την ίδια απόφαση πήραν και οι αγρότες στις Σέρρες.
Διαβάστε ακόμη
- Υπόθεση Έπσταϊν: Βλέψεις για... ευγονική και «ανώτερη γενετική δεξαμενή» - Έφηβη καταγγέλλει ότι της άρπαξε το μωρό
- Νέα Πέραμος: «Το πού ήταν μπλεγμένος ο γιος μου το ξέρει η μάνα του και η σύντροφός του» - Είχε δολοφονηθεί και ο θείος του 27χρονου το 1999
- Αντώνης Σαμαράς: Το χάος είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης - Το σταθμίζω για νέο κόμμα
- Σοβαρό επεισόδιο στη Χίο μεταξύ Λιμενικού και διακινητών: 14 νεκροί μετανάστες και δεκάδες τραυματίες