Η συγκλονιστική περιγραφή του Ιβάν που πάλευε για 20 ώρες με τα κύματα – Τι λέει για την περιπέτεια που έζησε στη Χαλκιδική
NewsroomΓια τον εφιάλτη που έζησε, παλεύοντας για 20 ώρες με τα κύματα, όταν τα ρεύματα τον μετέφεραν από την παραλία Μύτη στο Ποσείδι Χαλκιδικής, όπου γιόρταζε τα γενέθλιά του, 15 ναυτικά μίλια νότια της Κασσάνδρας, μίλησε ο 30χρονος Ιβάν από τη Βόρεια Μακεδονία.
«Τη δεύτερη μέρα όταν έβλεπα ότι όλοι έψαχναν στις γύρω περιοχές, τότε κατάλαβα ότι μάλλον δε θα με βρουν. Ήταν απογοήτευση» περιγράφει μιλώντας στο Alpha για τις σκέψεις του εκείνες τις δύσκολες ώρες.
Ο 30χρονος περιγράφει με πολύ χαρακτηριστικό τρόπο την «οσμή του θανάτου» που νιώθει ένας αγνοούμενος κατά τη διάρκεια της νύχτας χωρίς καμία ελπίδα διάσωσης.
«Είναι απλά όπως όλα τα άλλα συναισθήματα, απλά δέχεσαι τη μοίρα σου, κάνεις ότι μπορείς και συγκεντρώνεσαι στην επιβίωσή σου» συγκλονίζει.
Στη συνέχεια αναφέρεται στην μπάλα που, αν και ξεφουσκωμένη όπως λέει, ήταν το σωσίβιο που τον κράτησε στη ζωή. «Ναι βρήκα μια μιρκή μπάλα, μια παιδική μπάλα τη δεδύτερη μέρα, ήταν μόνο λίγες ώρες μετά την ανατολή… Βρήκα την μπάλα μέσα στη θάλασσα και κολύμπησα προς το μέρος της και την κρατούσα με τα χέρια. Ήταν λίγο ξεφουσκωμένη. Ήταν απογοητευτικό» περιγράφει ο Ιβάν.
Ο 30χρονος κρατούσε σφιχτά την μπάλα που δυο αδέρφια είχαν χάσει στη Λήμνο 10 ημέρες νωρίτερα και κατάφερε να βγει νικητής στη μεγάλη μάχη του. «Απλά ένα ευχαριστώ, ένα αληθινό ευχαριστώ σε όλους όσους συμμετείχαν στη διασωσή μου ανεξάρτητα το ρόλο τους» καταλήγει ο νεαρός Ιβάν.
- Υπόθεση παρακολουθήσεων: Οι «φωτιές» στο πολιτικό σκηνικό και οι επόμενες κινήσεις της κυβέρνησης - Τι θα πει ο Μητσοτάκης
- Εργαζόμενοι συνταξιούχοι: Πώς μπορεί να μειωθεί στο μισό το «πέναλτι»
- Το επικίνδυνο καιρικό κοκτέιλ Hot-Dry-Windy αυξάνει τον κίνδυνο πυρκαγιάς – Σε ποιες περιοχές
- Πανελλήνιες 2022: Έχετε αμφιβολίες για τη βαθμολογία σας; Πώς μπορείτε να δείτε το γραπτό σας
- Οι συνεργασίες που ταλαιπωρούν Μαξίμου και ΠΑΣΟΚ, οι 10 γαλάζιοι στη νέα δικογραφία για ΟΠΕΚΕΠΕ και το απαγορευτικό για εκλογές
- Τα «αγκάθια» που καλείται να αντιμετωπίσει η κυβέρνηση - Πώς απαντάει στην κριτική για υποκλοπές, ΟΠΕΚΕΠΕ και ακρίβεια
- Η ακρίβεια «τρώει» την αύξηση των 40 ευρώ στον κατώτατο μισθό - «Είναι ανεπαρκής και φτωχή»
- Η ΟΣΥ δίνει και άλλες γραμμές στους ιδιώτες παρά τα πρόστιμα - Από την αρχή ο διαγωνισμός για τις κάμερες σε λεωφορεία