Προφυλακίστηκε αστυνομικός για υπεξαίρεση-«μαμούθ» 400.000 ευρώ
NewsroomΣτη φυλακή έχει οδηγηθεί ένας αξιωματικός της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αχαΐας, που κρίθηκε προφυλακιστέος, καθώς κατηγορείται για υπεξαίρεση που ξεπερνά τα 400.000 ευρώ.
Σύμφωνα με το patrastimes.gr, ο αστυνομικός κατηγορείται για κατάχρηση δημοσίου χρήματος. Η υπόθεση έγινε γνωστή τον Ιούνιο του 2013, όταν αξιωματικοί της τοπικής αστυνομίας διαπίστωσαν ότι παρά τη συνεννόηση που έγινε με το αρχηγείο, δεν είχαν τα απαραίτητα κονδύλια για τον εφοδιασμό των αυτοκινήτων της αστυνομίας με καύσιμα.
Ο 45χρονος τότε αξιωματικός δεν μπόρεσε να δικαιολογήσει το έλλειμμα που υπήρχε στην οικονομική υπηρεσία, όπου υπηρετούσε. Μετά τις πιέσεις που δέχθηκε, ο αξιωματικός ομολόγησε την υπεξαίρεση και τέθηκε σε διαθεσιμότητα. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο αστυνομικός, με τα χρήματα κάλυπτε «υποχρεώσεις» που συνδέονταν άμεσα με τυχερά παιχνίδια.
Πηγή: patrastimes.gr
- Κικίλιας στο ethnos.gr: Οι πολίτες έβαλαν πλάτη, να στηρίξουμε την κοινωνία- Δεν αφήνουμε κανέναν πίσω
- Αυτά είναι τα μαχητικά που θα κυριαρχούν στους ελληνικούς αιθέρες - F-35, Rafale, Viper και τα drones-έκπληξη
- Νεκρός 52χρονος ναυτικός μετά από πτώση στη θάλασσα στον Σαρωνικό - Συνελήφθη ο κυβερνήτης ιστιοφόρου
- Το παρασκήνιο με το καλώδιο: Η ετοιμότητα της Αθήνας, το «όλα καλά» του Φιντάν και τα σενάρια για την επόμενη μέρα