Θεσσαλονίκη: 26χρονη μαχαίρωσε τον πατέρα της, καταγγέλλοντας παρενόχληση
NewsroomΣτο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης παραπέμφθηκαν να δικαστούν μια 26χρονη και ο 57χρονος πατέρας της για υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας. Η 26χρονη φέρεται ότι μαχαίρωσε τον 58χρονο πατέρα της, καταλογίζοντας του ότι τη θώπευσε.
Εις βάρος και των δύο ασκήθηκε ποινική δίωξη για ενδοοικογενειακή επικίνδυνη σωματική βλάβη. Επιπλέον, ο πατέρας κατηγορείται για ενδοοικογενειακή απειλή και για ενδοοικογενειακή προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ενώ η κόρη κατηγορείται και για οπλοχρησία.
Το δικαστήριο ανέβαλε την εκδίκαση της υπόθεσης γιατί οι κατηγορούμενοι ζήτησαν να προετοιμάσουν την υπεράσπιση τους και να βρουν δικηγόρους για να τους εκπροσωπήσουν, σύμφωνα με το grtimes.gr.
Ο 56χρονος ανέφερε ότι φιλοξενούσε στο σπίτι του την κόρη του γιατί αυτή βρίσκεται σε διάσταση με τον σύζυγό της. Αρνήθηκε ότι τη θώπευσε λέγοντας ότι «Λέει ψέματα. Έχει πρόβλημα διπολικής διαταραχής».
Τελικά, το δικαστήριο ήρε την κράτησή τους, επιβάλλοντας στον 58χρονο τον περιοριστικό όρο της μη προσέγγισης της 26χρονης σε απόσταση μικρότερη των 150 μέτρων.
- Δήλωση Μητσοτάκη: Νόμιμη αλλά πολιτικά μη ανεκτή η παρακολούθηση Ανδρουλάκη – Η ΕΥΠ υποτίμησε την πολιτική διάσταση
- «Πετάνε» τα ακίνητα σε Θεσσαλονίκη και Πάτρα - Το μέσο κόστος ενοικίασης για μία οικογένεια
- Τι σχέση έχουν η γαλοπούλα, η σύφιλη και το AIDS – Τα μπερδεμένα ονόματά και ο στιγματισμός λαών και κοινωνικών ομάδων
- Παραιτείται ο Νίξον: Μην αυταπατάσθε, ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν είναι Νίξον και οι Έλληνες δεν είναι Αμερικανάκια…
- Πότε αναμένονται εξελίξεις για το καλώδιο ηλεκτρικής διασύνδεσης - Ο σχεδιασμός της Αθήνας και ο εκνευρισμός της Άγκυρας
- Πολεοδομία Καλαμάτας: Οι προειδοποιήσεις των μηχανικών στο ΥΠΕΝ πριν από τις απειλές θανάτου στη διευθύντρια
- Βαρέα και ανθυγιεινά σε ΕΣΥ και ΕΚΑΒ: Ποιοι δικαιούνται πλήρη σύνταξη στα 62 - Οι όροι ένταξης
- Συμφωνία Τραμπ-Πούτιν, όπως Μολότοφ-Ρίμπεντροπ το 1939; - Πώς τα… φαντάσματα της Ιστορίας τρομάζουν και πάλι τον Κόσμο