Ελλάδα|08.08.2022 18:10
Σεισμός τώρα στα Καλάβρυτα - Η εκτίμηση του Γεωδυναμικού
NewsroomΣεισμός σημειώθηκε στα Καλάβρυτα, λίγο πριν τις 18:00 το απόγευμα της Δευτέρας. Το μέγεθός του ήταν 3,9 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ.
Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο, το επίκεντρο της σεισμικής δόνησης εντοπίζεται 8 χλμ. βόρεια-βορειοανατολικά των Καλαβρύτων.
Το εστιακό του βάθος υπολογίζεται στα 54,5 χλμ.
- Πυρ ομαδόν της αντιπολίτευσης κατά Μητσοτάκη: «Θύελλα» κριτικής μετά την τοποθέτησή του για τις παρακολουθήσεις
- «Πετάνε» τα ακίνητα σε Θεσσαλονίκη και Πάτρα - Το μέσο κόστος ενοικίασης για μία οικογένεια
- Μήνυμα Ερντογάν πριν τον απόπλου του Αμπντουλχαμίντ Χαν - «Κανένας σχεδιασμός δίχως εμάς στις περιοχές δικαιοδοσίας μας»
- Διονύσης Σιμόπουλος: Κράτησε το χιούμορ του μέχρι τέλους - Η φωτογραφία που διάλεξε για να πει «αντίο»
Διαβάστε ακόμη
- Το θολό παιχνίδι Τραμπ με την «ενεργειακή εκεχειρία»: Αιφνιδιασμός στο Κίεβο, σιγή Πούτιν και νεκροί στο Χάρκοβο
- Associated Press: Τραμπ και Ρούμπιο εξετάζουν την αποπομπή της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ
- Τρίχες, ελιξίρια και... αστρονομικά ποσά «σε σώζουν από τις κρίσεις πανικού»: Τι υποσχόταν «ειδικός βιοσυντονισμού»
- Το κόστος του Κηφισού: 260.000 οχήματα τη μέρα και ζημιά 90 εκατ. ευρώ - Γιατί δεν φτάνουν Μετρό και Δακτύλιος