Ελλάδα|15.08.2022 21:50

Εισβολή στο Εφετείο: Ερωτικά ραντεβού και ναρκωτικά πίσω από το 1,5 εκατ. ευρώ; Τι αποκάλυψε ο πρώην παίκτης ριάλιτι στις Αρχές

Newsroom
Σετ φωτογραφιών, σύρετε προς τα αριστερά
Συναγερμός στο Εφετείο - Άνδρας εισέβαλε με το όχημά του σε πάρκινγκ (ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)
Συναγερμός στο Εφετείο - Άνδρας εισέβαλε με το όχημά του σε πάρκινγκ (ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)
Συναγερμός στο Εφετείο - Άνδρας εισέβαλε με το όχημά του σε πάρκινγκ (ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)
Συναγερμός στο Εφετείο - Άνδρας εισέβαλε με το όχημά του σε πάρκινγκ (ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Απολογείται αύριο, Τρίτη, στον ανακριτή ο 33χρονος πρώην παίκτης ριάλιτι για την εισβολή με το αυτοκίνητο του στο Εφετείο Αθηνών το πρωί του Σαββάτου. Ο ίδιος φέρεται να εξομολογήθηκε πως τα χρήματα προέρχονται τόσο από ναρκωτικά όσο και από... ερωτικά ραντεβού επί πληρωμή.

Ο δράστης βρίσκεται σε σύγχυση και είπε στους αστυνομικούς «έπρεπε να παραδοθώ, έχω κάνει πολλά». Υπενθυμίζεται, μάλιστα, ότι αποφασίστηκε να κρατηθεί στο Δαφνί.

Ναρκωτικά και ερωτικά ραντεβού

Ο ίδιος, αν και δεν ήταν σε καλή κατάσταση, όταν ρωτήθηκε για πολλοστή φορά από τους αστυνομικούς για την προέλευση των χρημάτων, φέρεται να εξομολογήθηκε ότι τα χρήματα προέρχονται τόσο από ναρκωτικά όσο και από ερωτικά ραντεβού επί πληρωμή (στα οποία γίνονταν και χρήση ναρκωτικών), όπως μεταδίδει ο Alpha.

Σημειώνεται, ότι ο 33χρονος οδηγούσε ένα λευκό SUV και στην κατοχή του βρέθηκαν 1,5 εκατομμύριο ευρώ και κοκαΐνη, με τις Αρχές να αναζητούν την προέλευση των χρημάτων. Εν τω μεταξύ, εντοπίστηκαν άλλα 300.000 ευρώ στο χρηματοκιβώτιο του σπιτιού του, μετά από έλεγχο που διενήργησε η ΕΛΑΣ. 

Στην κατοχή του βρέθηκαν:

  • 1.513.555 ευρώ και -336- δολαρίων Η.Π.Α.,
  • 275 γραμμ. κοκαΐνη,
  • 495,5 γραμμ. κατεργασμένης και -0,7- γραμμ. ακατέργαστης κάνναβης,
  • 37,9 γραμμ. κρυσταλλική μεθαμφεταμίνης,
  • 131 δισκία ecstasy,
  • 3 φαρμακευτικά δισκία,
  • αυτοκίνητο,
  • •πιστόλι κρότου,
  • 267 φυσίγγια κρότου,
  • χρηματοκιβώτιο,
  • 4 αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες,
  • 4 κινητά τηλέφωνα.

«Θέλω να πάω φυλακή» είπε στον ειδικό φρουρό που τον συνέλαβε

Ο ειδικός φρουρός που τον συνέλαβε μιλώντας στον Alpha, περιέγραψε πώς ακριβώς συνέβη το περιστατικό και τι τού είπε ο 33χρονος. «Εκτελούσα διατεταγμένη υπηρεσία σκοπού στον χώρο στάθμευσης του Εφετείου Αθηνών. Στις 08.40 εισήλθε στον χώρο στάθμευσης του Εφετείου λευκό αυτοκίνητο χωρίς να σταματήσει στο σήμα που έκανα για τον τυπικό έλεγχο προ της εισόδου του. Αφού εισήλθε, στάθμευσε κανονικά και κατέβηκε από το αυτοκίνητο ένας άνδρας μελαχρινός, μετρίου αναστήματος ο οποίος με πλησίασε και μου είπε ότι θέλει να πάει στη φυλακή», τόνισε ο ειδικός φρουρός και συνέχισε:

«Αμέσως τον ρώτησα για ποιο λόγο θέλει να μπει φυλακή και μου απάντησε ότι δεν είναι καλά και θέλει να πάει φυλακή. Όταν τον ρώτησα η γυναίκα του πού είναι μου είπε ότι δεν έχει κάποια σχέση και έχει ναρκωτικά μαζί του. Καθ’ όλη την επικοινωνία μας ήταν ήρεμος και κατευθυνθήκαμε προς το όχημά του, στο οποίο είχε εντός αρκετά πράγματα».

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο ειδικός φρουρός, «στον έλεγχο που έκανα στο όχημα με συνδρομή της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. διαπιστώσαμε ότι υπήρχε ένα αρκετά μεγάλο χρηματικό ποσό σε χαρτονομίσματα καθώς και ποσότητες ναρκωτικών ουσιών. Αμέσως ενημέρωσα τον επόπτη της υπηρεσίας και κατέφτασε στο σημείο πλήρωμα της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών που επιλήφθησαν για τα περαιτέρω».

«Τα χρήματα θα δικαιολογηθούν» λέει ο δικηγόρος

«Τα χρήματα θα δικαιολογηθούν απολύτως, δεν σχετίζονται με ναρκωτικά. Είναι αποταμιεύσεις και οικογενειακά χρήματα», είπε ο δικηγόρος του.

Υπενθυμίζεται ότι ο άνδρας είχε πολλές μεταπτώσεις στην ψυχολογία του και αποφασίστηκε να μεταφερθεί στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο στο Δαφνί ώστε οι γιατροί να τον εξετάσουν και αν κριθεί αναγκαίο να του δώσουν αγωγή, σύμφωνα με το OPEN.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Εφετείοειδήσεις τώραριάλιτιναρκωτικά