Ελλάδα|29.08.2022 11:00

Θάνατος 15χρονου στη Χαλκιδική: Τα αποτελέσματα της νεκροψίας δείχνουν πνιγμό

Newsroom

Σε πνιγμό οφείλεται, σύμφωνα με τη νεκροψία – νεκροτομή, ο θάνατος του 15χρονου, ο οποίος ανασύρθηκε νεκρός από παραλία στα Νέα Φλογητά Χαλκιδικής.

Όπως αναφέρει το ThessToday.gr, το προσεχές διάστημα αναμένεται να πραγματοποιηθούν και ιστολογικές εξετάσεις στον οργανισμό του άτυχου αγοριού.

Υπενθυμίζεται ότι ο 15χρονος βρέθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 28 Αυγούστου στα Νέα Φλογητά μαζί με φίλους του. Ενώ έκαναν μπάνιο στη θάλασσα, η παρέα του τον είδε να βρίσκεται μπρούμητα στο νερό. Αρχικά οι φίλοι του νόμιζαν ότι τους κάνει κάποιο αστείο, αλλά γρήγορα αντιλήφθηκαν ότι σταμάτησε να ανταποκρίνεται.  Τελικά, ο 15χρονος ανασύρθηκε νεκρός από τη θάλασσα και μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Μουδανιών όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Το χρονικό 

Σε τραγωδία κατέληξε η ημερήσια εκδρομή μία παρέας νεαρών στα Νέα Φλογητά Χαλκιδικής καθώς ένα 15χρονο παιδί ανασύρθηκε από το νερό χωρίς τις αισθήσεις του για να διαπιστωθεί λίγη ώρα αργότερα ο θάνατός του.

Το περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής όταν, σύμφωνα με πληροφορίες, ο ξάδελφος του 15χρονου, τον είδε μπρούμυτα στη θάλασσα. Αρχικά τα παιδιά που βρίσκονταν μαζί του νόμιζαν ότι τους έκανε πλάκα λίγη ώρα μετά όμως ο ξάδερφός του συνειδητοποίησε ότι το παιδί δεν είχε τις αισθήσεις του. Όταν μάλιστα τον γύρισε ανάποδα, διαπίστωσε ότι έβγαζε αφρούς από το στόμα.

Λουόμενοι έβγαλαν τον ανήλικο από τη θάλασσα και προσπάθησαν για ώρα να τον επαναφέρουν. Σε λίγα λεπτά στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και παρέλαβε τον νεαρό για να τον μεταφέρει στο Κέντρο Υγείας Μουδανιών. Δυστυχώς, ο άτυχος νεαρός κατέληξε. Ο πατέρας του παιδιού κατέρρευσε στο άκουσμα της είδησης του θανάτου του παιδιού του και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Όπως μετέδωσε στο OPEN, Η Μαρία Ζαφειρίου ακούστηκε ότι το παιδί δεν γνώριζε καλό κολύμπι.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ειδήσεις τώραΧαλκιδικήπνιγμόςθάλασσανεκρός