Ελλάδα|30.08.2022 18:11

Χαλκιδική: 80χρονος κατηγορείται ότι έβρισε και απείλησε τη σύζυγο και την κόρη του

Newsroom

Απειλές και ύβρεις δέχθηκαν μητέρα και κόρη από τον 80χρονο σύζυγο και πατέρα, στην Ορμύλια Χαλκιδικής, όπως κατήγγειλαν οι ίδιες στους αστυνομικούς. Μάλιστα, υποστήριξαν ότι ο 80χρονος έχει στην κατοχή του και καραμπίνα, χωρίς να διαθέτει νόμιμη άδεια.

Η καταγγελία από την 73χρονη γυναίκα και την 56χρονη κόρη της έγινε την Κυριακή 28 Αυγούστου στο Αστυνομικό Τμήμα Πολυγύρου, στη Χαλκιδική, για πράξεις ενδοοικογενειακής βίας, οι οποίες φέρεται να τελέστηκαν μία ημέρα νωρίτερα, το Σάββατο 27 του μήνα.

Οι αστυνομικοί ξεκίνησαν αμέσως έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη, ωστόσο, παρήλθε το χρονικό διάστημα του αυτόφωρου -έληξε το βράδυ της Κυριακής-, χωρίς να καταφέρουν να βρουν τον 80χρονο κτηνοτρόφο στο επάγγελμα.

Για το θέμα έχει ενημερωθεί εισαγγελέας, χωρίς, ωστόσο, να έχει προχωρήσει μέχρι στιγμής σε κάποια ενέργεια. Αστυνομικοί αναφέρουν στο ethnos.gr ότι δεν προκύπτει ο 80χρονος να χτύπησε τις δύο γυναίκες. Ο κτηνοτρόφος κατηγορείται για απειλή και εξύβριση στο πλαίσιο ενδοικογενειακής βίας.

Πληροφορίες από την τοπική κοινωνία αναφέρουν ότι ο 80χρονος προκαλούσε συχνά καυγάδες στην οικογένειά του.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


καραμπίνααστυνομικοίκτηνοτρόφοςΧαλκιδικήενδοοικογενειακή βία