Ελλάδα|03.09.2022 12:43

Βόλος: Χτύπησε και άφησε αιμόφυρτη στον δρόμο τη σύζυγό του - Τον κυνήγησαν και τον ακινητοποίησαν κάτοικοι

Newsroom

Ένα βίαιο περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής και διήρκησε μέχρι σήμερα τα ξημερώματα στη Νέα Ιωνία Βόλου, όταν νεαρός άφησε αιμόφυρτη στον δρόμο, αφού χτυπούσε επί ώρα, τη σύζυγό του. Μάλιστα, έσπευσε να εξαφανιστεί, όταν αντιλήφθηκε ότι αντέδρασαν κάτοικοι και περαστικοί.

Οι ίδιοι άνθρωποι τον κυνήγησαν, μέχρι που κατάφεραν να τον πιάσουν, να τον ακινητοποιήσουν και να ειδοποιήσουν την αστυνομία προκειμένου να τον συλλάβει λίγο πριν τις 2:00 περίπου τα ξημερώματα, σύμφωνα με πληροφορίες του magnesianews.gr.

Το περιστατικό, σύμφωνα με τις ίδιες μαρτυρίες, ξεκίνησε λίγο πριν τις 00:00, έξω από σπίτι όπου φέρεται να διαμένει νεαρό ζευγάρι. Έντρομη μία κοπέλα που περνούσε από το σημείο, αντιλήφθηκε ότι ένας νεαρός, είχε χτυπήσει και εξακολουθούσε να χτυπά μια νεαρή γυναίκα, σε σημείο που να την αφήνει αιμόφυρτη στο δρόμο, όταν αντιλήφθηκε ότι περαστικοί έβλεπαν τι συνέβαινε.

Η νεαρή μάρτυρας έσπευσε να ειδοποιήσει τις Αρχές, αλλά με τις φωνές της και τους κατοίκους της περιοχής, όπως και άλλους περαστικούς που όλοι μαζί πλέον έτρεχαν να προλάβουν τον νεαρό πριν εξαφανιστεί.

Προς το παρόν δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες πληροφορίες.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ξυλοδαρμόςκακοποίησηειδήσεις τώραΒόλος