Κούρσες θανάτου στην Πάτρα: Μοτοσικλέτες τρέχουν στο αντίθετο ρεύμα με την Αστυνομία απούσα
NewsroomΒίντεο με οδηγούς μοτοσικλετών μεγάλου κυβισμού να κινούνται στην Περιμετρική της Πάτρας με 150 χιλιόμετρα στο αντίθετα ρεύμα κυκλοφορίας δημοσιεύει η εφημερίδα «Πελοπόννησος». Πρόκειται για τους γνωστούς-άγνωστους, οι οποίοι σε καθημερινή βάση επιδίδονται κατά σε παράνομα στοιχήματα ταχύτητας κάτω από τη «μύτη» της Αστυνομίας, σύμφωνα με το ίδιο μέσο.
Οι οδηγοί, όπως φαίνεται στο βίντεο, τρέχουν με ιλιγγιώδεις ταχύτητες στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας την ώρα που μια νταλίκα κινείται στον δρόμο.
Τα βίντεο καταγράφηκαν πλησίον της εξόδου προς Εγλυκάδα. Κάτοικοι κατήγγειλαν στην εφημερίδα ότι η Αστυνομία, παρά το γεγονός ότι εκλήθη και ενημερώθηκε για τα βίντεο, δε φάνηκε ποτέ στο σημείο.
Η κατάσταση πάντως έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο, με τις οικογένειες που κατοικούν στην περιοχή να βρίσκονται σε απόγνωση, αφού πλέον η ηχορύπανση έχει ξεπεράσει κάθε όριο. Κάποιοι από τους ιδιοκτήτες, μιλώντας στην «Π», δήλωσαν, μάλιστα, αποφασισμένοι να πουλήσουν τις περιουσίες τους.
- Πανεπιστημιακή Αστυνομία: Η αρχή έγινε «επεισοδιακά», με την εμφάνιση των πρώτων 16 αστυνομικών στο ΕΚΠΑ
- Ενεργειακός εφιάλτης προ των πυλών: Οι κρίσιμες συσκέψεις στο Μαξίμου και το «πακέτο» μέτρων της ΔΕΘ
- Ελλάδα: «Πρωταθλητές» στο κόστος στέγασης σε όλη την Ευρώπη
- Δημήτρης Τσαφέντας: Ήρωας ή φονιάς; Ο Έλληνας ακτιβιστής που δολοφόνησε τον πρωθυπουργό της Νότιας Αφρικής – Χαρακτηρίστηκε τρελός και πέθανε στη φυλακή
- Οι βολές του Δένδια, οι υπουργοί που ζήτησαν επιστροφή Σαμαρά – Καραμανλή και η ημερομηνία ανακοίνωσης του κόμματος Τσίπρα
- Από το «σπίτι με ένα μισθό» στα «ίδια κεφάλαια»: Πώς άλλαξε η πρόσβαση στη στεγαστική πίστη από το 2007 έως το 2026
- Επιστροφή στα... τελεσίγραφα από τον Τραμπ: Οι πέντε όροι των ΗΠΑ και οι «κόκκινες γραμμές» του Ιράν
- Ο νομπελίστας Ορχάν Παμούκ στα Χανιά - Ένας συγγραφέας ανάμεσα στην Ανατολή και τη Δύση