Ελλάδα|18.02.2019 13:28
Κτηνοτρόφος ξυλοκόπησε άγρια δύο Πακιστανούς που ζητούσαν τα δεδουλευμένα
NewsroomΔύο Πακιστανούς εργαζομένους σε κτηνοτροφική μονάδα της Λάρισας ξυλοκόπησαν ο εργοδότης τους και δύο ακόμα άτομα, τα οποία φέρονται να είναι μπράβοι, σύμφωνα με ανακοίνωση της Κίνησης Ενωμένοι Ενάντια στον Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή (ΚΕΕΡΦΑ).
Όπως αναφέρει η ανακοίνωση, οι δύο εργάτες δέχθηκαν επίθεση και ξυλοκοπήθηκαν, επειδή ζήτησαν τα δεδουλευμένα τους. Κατά την ΚΕΕΡΦΑ, ο εργοδότης και οι δύο μπράβοι, όταν χτυπούσαν τους δύο Πακιστανούς, φώναζαν, μεταξύ άλλων: «Μην ζητάς λεφτά, θα πληρώσω όποτε εγώ θέλω», «Η Αστυνομία και η Χρυσή Αυγή είναι φίλοι μου. Θα καλέσουμε τη Χρυσή Αυγή και δεν θα αφήσουμε κανένα Πακιστανό ζωντανό στη Λάρισα», «Θα σας δώσουμε να φάτε χοιρινό με το ζόρι».
Διαβάστε ακόμη
- Το «τρύπιο» σκεπτικό του Τζαβέλλα για την κατασκοπεία και τις υποκλοπές, το άδειασμα του Μαρινάκη στον Άδωνι και το «πέσιμο» του Λοβέρδου στον Σκέρτσο
- Ποια θέματα άναψαν… φωτιές στο γαλάζιο εσωτερικό - Κινήσεις της κυβέρνησης για να μη φουντώσει η εσωστρέφεια
- Κοινωνικές δομές χωρίς «δίχτυ ασφαλείας»: Κίνδυνος για βρεφονηπιακή φροντίδα και 18.000 θέσεις εργασίας
- Στον «αέρα» ο διαγωνισμός για τις 1.000 κάμερες επιτήρησης στους δρόμους - Μετ' εμποδίων η διαδικασία για τα λεωφορεία