Ελλάδα|08.09.2022 14:44

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Ακόμη μία γυναίκα φέρεται να αναγνώρισε τον εαυτό της σε «ροζ» βίντεο - Σκέφτεται να κινηθεί νομικά

Newsroom

Ακόμη μία γυναίκα φέρεται να αναγνώρισε τον εαυτό της σε «ροζ» βίντεο που ανήρτησε ο παρουσιαστής Στάθης Παναγιωτόπουλος στο διαδίκτυο, χωρίς τη συναίνεση των συντρόφων του. Σκέφτεται να κινηθεί νομικά εναντίον του.

Ειδικότερα, πρόκειται για δημοσιογράφο από την Αθήνα, που μετά την πρώτη καταγγελία σε βάρος του Στάθη Παναγιωτόπουλου, είχε επικοινωνία με την δικηγόρο της καταγγέλλουσας, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΝΤ1. Της ζήτησε να τη βοηθήσει να δει το υλικό από προσωπικές στιγμές με διάφορες ερωτικές συντρόφους του που ο Στάθης Παναγιωτόπουλος είχε κοινοποιήσει μέσω διάφορων προφίλ στο ίντερνετ.

Κατά την επισκόπηση του υλικού, φέρεται να ανακάλυψε ότι υπήρχαν εικόνες και με την ίδια, χωρίς πάντως να εμφανίζεται το πρόσωπό της, όπως μεταδίδει το ίδιο μέσο.

Η γυναίκα, που θέλει να κάνει καταγγελία και να στραφεί νομικά εναντίον του Στάθη Παναγιωτόπουλου, συμβουλεύεται νομικούς, καθώς φοβάται ότι στο πλαίσιο της διαδικασίας που θα ακολουθήσει την καταγγελία θα αποκαλυφθεί δημοσίως η ταυτότητά της και θα συζητηθεί το όνομά της, κάτι που δεν επιθυμεί.

Η δημοσιογράφος του ΑΝΤ1 υπενθύμισε, τέλος, πως η δίκη του Στάθη Παναγιωτόπουλου για την πρώτη καταγγελία σε βάρος του έχει προσδιοριστεί για τον Σεπτέμβριο του 2023.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ροζ βίντεοΣτάθης Παναγιωτόπουλοςδημοσιογράφοςειδήσεις τώρασεξουαλική παρενόχλησηΔιαδίκτυο