Ελλάδα|18.02.2019 13:42

«Σύγχρονοι Ηγέτες» από το Έθνος της Κυριακής και την πένα κορυφαίων συγγραφέων

Newsroom

Το Έθνος της Κυριακής φωτίζει τα πρόσωπα που γράφουν σήμερα την Ιστορία και αναλύει την πολύπλοκη εποχή μας.

Από την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου και μέχρι τις 26 Μαΐου, πέντε ξεχωριστές εκδόσεις θα κάνουν τη διαφορά στον κυριακάτικο Τύπο. Πέντε βιβλία που παρουσιάζουν στο ελληνικό αναγνωστικό κοινό τις πιο συζητημένες, σύγχρονες ηγετικές φυσιογνωμίες του κόσμου μας. Η σειρά «Σύγχρονοι Ηγέτες», έρχεται με το πρώτο της βιβλίο την ερχόμενη Κυριακή μαζί με το Έθνος της Κυριακής.

Ο Χαλίλ Καραβελί, διευθυντής της επιθεώρησης Turkey Analyst και τακτικός αρθρογράφος του περιοδικού Foreign Affairs, γράφει για το «αυταρχικό μοντέλο» του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην Τουρκία.

Ο πολυβραβευμένος δημοσιογράφος Μπομπ Γούντγουορντ της Washington Post, ο ρεπόρτερ που αποκάλυψε το σκάνδαλο Γουότεργκεϊτ, γράφει για τον «φόβο» που δημιουργεί και διασπείρει η παρουσία του παρουσία του Ντόναλντ Τραμπ στον Λευκό Οίκο.

Ο οσκαρικός σκηνοθέτης Όλιβερ Στόουν γράφει για τον πρόεδρο της Ρωσίας, Βλαντίμιρ Πούτιν. Το υλικό του είναι βασισμένο αποκλειστικά και μόνο σε όλα όσα είπε στον ίδιον ο Ρώσος ηγέτης κατά τη διάρκεια πολύωρων συνεντεύξεων.

Και ο καταξιωμένος Βρετανός καθηγητής Πολιτικών Επιστημών Μάθιου Κφόρτρουπ γράφει για τη Γερμανίδα καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ, τη «Σιδηρά Κυρία της Ευρώπης».

Η σειρά «Σύγχρονοι Ηγέτες» ξεκινά να κυκλοφορεί στις 24 Φεβρουαρίου με το Έθνος της Κυριακής, με πρώτο στη σειρά το βιβλίο «ΤΟΥΡΚΙΑ: ΜΟΝΤΕΛΟ ΑΥΤΑΡΧΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ» του Χαλίλ Καραβελί, ανώτερου συνεργάτη στο αμερικανοσουηδικό Central Asia-Caucasus Institute & Silk Road Studies Program Joint Center.

Ένα βιβλίο που αφορά όλους τους Έλληνες. Με το πρώτο βιβλίο της σειράς, και η καλαίσθητη θήκη για τη βιβλιοθήκη σας.

Τα βιβλία της σειράς «Σύγχρονοι Ηγέτες» μαζί με το Έθνος της Κυριακής

24/2: ΤΟΥΡΚΙΑ: ΜΟΝΤΕΛΟ ΑΥΤΑΡΧΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ του Χαλίλ Καραβελί

24/3: ΦΟΒΟΣ: O ΤΡΑΜΠ ΣΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΟΙΚΟ (Μέρος 1) του Μπομπ Γούντγουορντ

31/3: ΦΟΒΟΣ: O ΤΡΑΜΠ ΣΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΟΙΚΟ (Μέρος 2) του Μπομπ Γούντγουορντ

27/4 (εκτάκτως Μεγάλο Σάββατο): Συνέντευξη με τον ΠΟΥΤΙΝ του Όλιβερ Στόουν

26/5: ΑΝΓΚΕΛΑ ΜΕΡΚΕΛ. Η ΣΙΔΗΡΑ ΚΥΡΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ του Μάθιου Κφόρτρουπ.

Ακολουθήστε το ethnos.gr στο Instagram 

ΕΘΝΟΣ της Κυριακής«Σύγχρονοι Ηγέτες»