Ελλάδα|11.09.2022 18:51

Εξάρχεια: Ξυλοδαρμό γυναίκας απ' τα ΜΑΤ καταγγέλλει η δικηγόρος Άννυ Παπαρούσου - «Της έλειπαν και 100 ευρώ»

Newsroom

Σε μια πολύ σοβαρή καταγγελία αστυνομικής βίας και αυθαιρεσίας προχώρησε η γνωστή δικηγόρος, Άννυ Παπαρούσου.  Σύμφωνα, με ανάρτησή της στο Facebook, το βράδυ της Παρασκευής, στο περιθώριο ακόμα μιας συγκέντρωσης διαμαρτυρίας για την κατασκευή της στάσης του μετρό στην Πλατεία Εξαρχείων, μια γυναίκα φέρεται να χτυπήθηκε από αστυνομικούς, ενώ μόλις την άφησαν να φύγει, εκείνη διαπίστωσε ότι της έλειπαν και τα χρήματα που είχε πάνω της!

Αναλυτικά η καταγγελία

«Χθες βράδυ (σ.σ. εννοεί Παρασκευή) εκτός από τις παράνομες συλλήψεις και προσαγωγές, τις κακοποιήσεις και τα βασανιστήρια στους συλληφθέντες, καταγράφηκε και το ακόλουθο περιστατικό: Γυναίκα που πάει να πάρει το μηχανάκι της από την Τσαμαδού στοχοποιείται από τους αστυνομικούς-φρουρούς της λαμαρίνας και την τραμπουκίζουν.

Εκείνη απαντά και η λαμαρίνα ανοίγει. Την τραβούν μέσα στο εργοτάξιο και την κακοποιούν. Επειδή φώναξε βοήθεια και υπήρχε κόσμος έξω, δεν κατάφεραν να ολοκληρώσουν το γνωστό έργο τους και ύστερα από λίγο την άφησαν να φύγει με μώλωπες σε όλο της το σώμα, αλλά αρτιμελή. Στη συνέχεια διαπίστωσε ότι της έλειπαν τα 100 ευρώ που είχε στην τσάντα της.

Το αυθαίρετο εργοτάξιο της Πλατείας Εξαρχείων ανοίγει που και που και λειτουργεί και ως άντρο βασανιστών και κακοποιών του κοινού ποινικού δικαίου».

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ειδήσεις τώραΕξάρχειααστυνομική βίαδικηγόρος