Ελλάδα|12.09.2022 14:20

Γυναικοκτονία στην Κομοτηνή: Θλίψη για τη νεκρή 55χρονη - Πληροφορίες ότι ήταν τεσσάρων μηνών έγκυος

Newsroom

Ακόμη μία γυναικοκτονία έχει «μουδιάσει» την Ελλάδα. Υπέκυψε στα τραύματά της η 55χρονη γυναίκα, την οποία περιέλουσε ο άντρας της με βενζίνη και της έβαλε φωτιά στην Κομοτηνή.

Το νέο θύμα γυναικοκτονίας νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο Κομοτηνής όπου, μάλιστα, είχε διασωληνωθεί. Μόλις η κατάσταση της υγείας της σταθεροποιήθηκε, διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Παπανικολάου Θεσσαλονίκης όπου νοσηλευόταν στη ΜΕΘ Εγκαυμάτων. Ωστόσο, μετά από δύσκολη μάχη για τη ζωή της κατέληξε σήμερα τα ξημερώματα.

Σημειώνεται πως η γυναίκα ήταν ακρωτηριασμένη στο δεξί της πόδι, ενώ όπως αναφέρει το xronos.gr φέρεται να διένυε τον 4ο μήνα εγκυμοσύνης.

Υπενθυμίζεται πως ο 63χρονος σύζυγός της έχει συλληφθεί και από σήμερα η κατηγορία αλλάζει και θα δικαστεί για ανθρωποκτονία.

Ο δράστης είπε στους αστυνομικούς πως προέβη στην αποτρόπαια πράξη επειδή η σύζυγός του, του είχε πει πως θέλει να χωρίσουν.

Ο άντρας έχει παραδοθεί στις Αρχές και η υπόθεση έχει πάρει το δρόμο της Δικαιοσύνης.

Η σύλληψη τον Αύγουστο

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές που έχουν μιλήσει στο ethnos.gr, ο άνδρας και η γυναίκα είχαν συλληφθεί τον Αύγουστο για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου και έκθεση σε κίνδυνο του γιου τους.

Επίσης, ο 63χρονος λάμβανε φαρμακευτική αγωγή, αλλά φέρεται να τη σταμάτησε μόνος του πριν τρεις μήνες.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

γυναικοκτονίαειδήσεις τώραΚομοτηνήεγκυμοσύνη