Ελλάδα|16.09.2022 23:14
Καιρός: Άγγιξε τους 39 βαθμούς η μέγιστη θερμοκρασία – Σε ποιες περιοχές το θερμόμετρο χτύπησε «κόκκινο»
NewsroomΞεπέρασε τους 38 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία σε αρκετές περιοχές το μεσημέρι της Παρασκευής. Οι υψηλότερες τιμές της σημειώθηκαν σε Θεσσαλία και Ανατολική Στερεά.
Όπως προκύπτει από τις καταγραφές του δικτύου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr, η υψηλότερη θερμοκρασία καταγράφηκε στα Πλατανούλια Λάρισας και ήταν ίση με 38,7 βαθμούς Κελσίου, ενώ ακολούθησαν Μακρακώμη Φθιώτιδας (38,6), Χάλκη Λάρισας (38,5), Λάρισα (38,4), Πλατύκαμπος Λάρισας (38,3) και Λευκοχώρι Φθιώτιδας (38,1 βαθμοί).
- Απάντηση Αθήνας σε Άγκυρα για τη Μειονότητα της Θράκης: «Δεν δεχόμαστε παραινέσεις από την Τουρκία»
- Δολοφονία στην Καβάλα: Στο στενό περιβάλλον του θύματος στρέφονται οι έρευνες - Τον εκτέλεσαν με καραμπίνα εξ΄ επαφής
- Προϋπολογισμός: Πρωτογενές πλεόνασμα στο 8μηνο από την εκτίναξη των φορολογικών εσόδων
- Έκπτωση φυσικού αερίου από τη Ρωσία πήρε η Τουρκία - Τι αναφέρει ο τουρκικός Τύπος
- Άριελ: Οι συγκινητικές αντιδράσεις μικρών μαύρων κοριτσιών για τη «Μικρή Γοργόνα», οι επικρίσεις και η απάντηση της Halle Bailey
Διαβάστε ακόμη
- Η επίθεση των γαλάζιων βουλευτών κατά του ΥΠΑΑΤ για το «Μέτρο 23», το φρέσκο γάλα του Σαμαρά ο Νικολόπουλος που στέκεται πίσω από τον Σαμαρά
- Αποκλεισμένο το λιμάνι του Βόλου από στεριά και θάλασσα – «Παρέλαση» αγροτών με τρακτέρ και ψαράδων με καΐκια
- Επίδομα θέρμανσης: Πότε πληρώνεται η προκαταβολή - Οι δικαιούχοι
- Τέλος τα social media για τα παιδιά από σήμερα στην Αυστραλία - Οι ειδικοί προειδοποιούν για «πολλά λάθη»