Ελλάδα|18.09.2022 12:09
Ξάνθη: Πώς παρασύρθηκε το 2,5 ετών παιδάκι από αυτοκίνητο
NewsroomΤραγωδία σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου στο κέντρο της Ξάνθης, όταν ένα αγοράκι περίπου τριών ετών, παρασύρθηκε από αυτοκίνητο. Όπως γίνεται γνωστό, όλα συνέβησαν μπροστά στη γιαγιά του.
Το παιδάκι 2,5 ετών βρισκόταν με τη γιαγιά του σε γειτονικό σούπερ μάρκετ, διέφυγε της προσοχής της, βγήκε στον δρόμο και παρασύρθηκε από διερχόμενο ΙΧ, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ.
Ο οδηγός, σε κατάσταση σοκ, μετέφερε άμεσα το αγοράκι στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης, αλλά δυστυχώς ήταν ήδη αργά.
- Ο «χάρτης» των ενεργειακών επιδοτήσεων - Πώς «κλειδώνονται» επιπλέον εκπτώσεις
- Παύλος Φύσσας: Εννιά χρόνια από την άνανδρη δολοφονία - Η νύχτα που ο Ρουπακιάς επιβεβαίωσε την εγκληματική δράση της Χρυσής Αυγής
- Σέρρες: Συγκλονίζει ο αδερφός του άνδρα που καταπλακώθηκε από δέντρο - «Άρχισα να ουρλιάζω στη γειτονιά»
- «Εξοικονομώ»: Τέσσερα νέα προγράμματα από RRF και ΕΣΠΑ για νοικοκυριά κι επιχειρήσεις
Διαβάστε ακόμη
- «Θα εξολοθρεύσουμε όποιο πλοίο πλησιάσει»: Με απειλές Τραμπ ενεργοποιήθηκε ο αποκλεισμός στα Στενά του Ορμούζ
- Ανατριχιαστικό βίντεο: Η στιγμή που άγνωστος σε αμόκ κάνει «ντου» σε ξένο σπίτι - «Άνοιξε την πόρτα τώρα!»
- Οργή για πιλότο που πέταξε 100 μέτρα πάνω από το χωριό του για να γιορτάσει... τη συνταξιοδότησή του
- Είσαστε καλοί στα βιντεοπαιχνίδια; Τότε μπορείτε να γίνετε ελεγκτής εναέριας κυκλοφορίας με μισθό 100.000 ευρώ