Ελλάδα|21.09.2022 23:55

«Το κράνος μού έσωσε τη ζωή» - Το μήνυμα του αστυνομικού από το σοκαριστικό τροχαίο με τη μηχανή

Newsroom

Το μήνυμά του ότι το κράνος σώζει ζωές θέλησε να στείλει ο αστυνομικός που παραλίγο να χάσει τη ζωή του στο σοκαριστικό τροχαίο κατά το οποίο η μηχανή του συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που είχε μπει ανάποδα στο δρόμο.

«Ο υπαίτιος του ατυχήματος ισχυρίστηκε ότι δεν με είδε. Έστριψε αριστερά, μπήκε στο ρεύμα πορείας μου και μου την έκοψε μετωπικά, με αποτέλεσμα να φύγω από το όχημα και να συγκρουστώ με το όχημα που βλέπετε στο βίντεο», είπε ο ίδιος στο Mega.

Ο αστυνομικός υπογράμμισε ακόμα ότι «θυμάμαι χαρακτηριστικά το πρώτο γκαπ, που είδα ότι είναι γαλάζιο το όχημα που μου έκλεισε την πορεία και αισθάνθηκα ένα δεύτερο χτύπημα, όταν έσκασα με το πόδι και με την πλάτη στο παρκαρισμένο όχημα. Αισθάνθηκα και τους δύο κραδασμούς. Στην ουσία με έσωσε το κράνος μου, συνήθως ο μοτοσικλετιστής χτυπάει με το κεφάλι στο οδόστρωμα».

Σαν αστυνομικοί πρέπει να δίνουμε το καλό παράδειγμα

Όπως εξομολογήθηκε, θέλησε να κάνει γνωστή τη σοκαριστική εμπειρία του, γιατί, «ήθελα να ευαισθητοποιήσω τους συναδέλφους μου, γιατί βλέπω ότι το τελευταίο διάστημα χάνονται πολλοί στην άσφαλτο, αλλά και τους πολίτες, γιατί εμείς σαν αστυνομικοί πρέπει να δίνουμε το καλό παράδειγμα. Ήθελα να ευαισθητοποιήσω τον κόσμο να χρησιμοποιεί το κράνος, ακόμα και όταν πηγαίνουν στη γωνία».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

τροχαίο ατύχημαειδήσεις τώραμηχανήκράνοςαστυνομικός