Ελλάδα|23.09.2022 09:04

Κρήτη: Βίντεο - ντοκουμέντο από τη στιγμή που ο 8χρονος τα «έβαλε» με επίδοξους ληστές - Τι λέει το παιδάκι

Newsroom

Στο «φως» βίντεο - ντοκουμέντο από τη στιγμή που 8χρονος τα «έβαλε» με ανηλίκους που επιχείρησαν να τον ληστέψουν στην Κρήτη. Ο μικρός περιέγραψε, επίσης, πώς τους αντιμετώπισε.

Ειδικότερα, για την επίθεση που δέχτηκε από μεγαλύτερα από αυτόν παιδιά που προσπάθησαν να του πάρουν τα ψώνια αλλά και την τραπεζική κάρτα της μητέρας του μίλησε ο 8χρονος Γιάννης.

«Δεν θυμάμαι τι μου είχαν πει αλλά τον έναν τον έπιασα από τους ώμους και του έκανα γόνατο στην κοιλιά» ανέφερε το παιδί, που είναι αθλητής του Muay Thai, μιλώντας στον Alpha. Μάλιστα, έδειξε την κίνηση που έκανε ώστε να αποτρέψει τους κλέφτες να του αρπάξουν αυτά που κρατούσε στα χέρια του.

«Όταν ήρθε στο σπίτι ήταν τρομαγμένος για ένα δύο λεπτά, μέχρι να μπορέσει να συνέλθει» δήλωσε η μητέρα του και υπογράμμισε: «και την κάρτα και τα ψώνια τα γύρισε στο σπίτι».

Το κανάλι μετέδωσε επίσης βίντεο - ντοκουμέντο που δείχνει τα παιδιά τα οποία επιτέθηκαν στον Γιάννη.

«Χαιρόμαστε που ο μικρός μας ήρωας κατάφερε και απέδρασε σε αυτή την κατάσταση. Αν μας τύχει κάτι και νομίζουμε ότι μπορούμε να αμυνθούμε και να γλιτώσουμε μία κατάσταση θα το κάνουμε μόνο όταν είναι η τελευταία μας επιλογή» ανέφερε από την πλευρά του ο προπονητής του 8χρονου.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κρήτηληστέςειδήσεις τώραανήλικοςβίντεο ντοκουμέντοπαιδί