Ελλάδα|26.09.2022 22:32

Αγωνία για τη 48χρονη που εξαφανίστηκε στην Ευρυτανία: Πού στρέφονται οι έρευνες των αρχών – Ο ξυλοδαρμός από τον σύζυγο και η σύλληψη

Newsroom

Σε εξέλιξη βρίσκεται το θρίλερ με την εξαφάνιση της 48χρονης Ευρυδίκης στην Ευρυτανία. Η ίδια είναι αγνοούμενη από την περασμένη Πέμπτη ενώ το αυτοκίνητό της βρέθηκε στη λίμνη Κρεμαστών.

Βίντεο ντοκουμέντο – Η στιγμή που η 48χρονη οδηγεί προς τη λίμνη

Οι δύτες που και σήμερα το πρωί πραγματοποίησαν έρευνες, μέχρι στιγμής βρίσκουν μόνο κορμούς στον πυθμένα. Για αυτό και οι αστυνομικοί προσπαθούν να ερευνήσουν αν  η 48χρονη Ευρυδίκη εγκαταλείποντας το αυτοκίνητο της έφυγε με τα πόδια.

Σε βίντεο ντοκουμέντο που εξασφάλισε το Star φαίνεται η Ευρυδίκη να οδηγεί προς τη γέφυρα Τατάρνας. Το συγκεκριμένο βίντεο τραβήχτηκε στις 13.12 την ημέρα που εξαφανίστηκε και δείχνει την διαδρομή της 48χρονης προς τη λίμνη. Φοράει άσπρη μπλούζα και οδηγεί το μαύρο αγροτικό. Η απόσταση από την ώρα που τραβήχτηκε το βίντεο μέχρι και τη λίμνη είναι 12 χιλιόμετρα. Μια απόσταση δηλαδή που μπορεί κάποιος να την διανύσει 20 λεπτά με κανονική ταχύτητα.

Κάθε λεπτό που περνάει οι συγγενείς της Ευρυδίκης ζουν το μαρτύριο της αγωνίας. Ο χρόνος είναι κρίσιμος γιατί ανά πάσα στιγμή ένα τυχαίο γεγονός μπορεί να μετακινήσει το εύρημα στο βυθό και ο εντοπισμός του να γίνει ακόμα πιο δύσκολος.

Στις έρευνες ο σύζυγος – Επιβεβαιώνεται ο ξυλοδαρμός

Στις έρευνες, μάλιστα, συμμετέχει και ο ίδιος ο σύζυγος της 48χρονης o οποίος, ωστόσο, αρνείται να μιλήσει στα ΜΜΕ που βρίσκονται στο σημείο. Εναντίον του άντρα, την ίδια στιγμή, έχουν προκύψει αρκετές κατηγορίες, μεταξύ των οποίων και αυτή του ξυλοδαρμού της γυναίκας του.  

Τον φερόμενο ξυλοδαρμό της 48χρονης επιβεβαίωσε, σε τηλεοπτική του εμφάνιση, ο Διοικητής του νοσοκομείου Καρπενησίου, Δημήτρης Καρατσίκης. Σύμφωνα με τον ίδιο, η αγνοούμενη, λίγα 24ωρα πριν την εξαφάνισή της, βρέθηκε στο νοσοκομείο σε κατάσταση που παρέπεμπε σε ξυλοδαρμό. «Η γυναίκα ήρθε στο νοσοκομείο και της περιέθαλψαν οι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό, καθώς από την εικόνα της και μόνο είχε εμφανή τραύματα, μώλωπες και διάφορα άλλα θλαστικά τραύματα που επιβεβαιώθηκαν από τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε. Δεν έχω κάποια άλλη πληροφορία, δεν γνωρίζω τι μεσολάβησε τα επόμενα 24ωρα μέχρι την εξαφάνισή της», δήλωσε ο ίδιος στον Alpha. Ο σύζυγός της συνελήφθη στα πλαίσια του αυτοφώρου, έγινε το δικαστήριο με προσωρινή απόφαση περιοριστικών μέτρων.

Σημασία έχει και μία νέα πληροφορία σχετικά με την 48χρονη. Σύμφωνα με την πεθερά της και μητέρα του άνδρα που κατηγορείται για τον ξυλοδαρμό της, «εγώ δε γνώριζα πολλές λεπτομέρειες για την προσωπική ζωή του ζευγαριού. Μένω σε άλλο χωριό και βλεπόμασταν κάποιες Κυριακές, όπου τρώγαμε όλοι μαζί και έδειχναν αγαπημένοι. Δε μου είχε πει ποτέ κανένας ότι υπήρχαν προβλήματα, αντιθέτως ξέρω πως δεν είχαν κανένα οικονομικό θέμα. Μάλιστα η Ευρυδίκη πήγαινε όπου ήθελε, βουνό, νησί, θάλασσα. Είχε την άνεση. Άλλωστε πριν από λίγο καιρό, η μαμά της κληρονόμησε μεγάλη περιουσία και από όσο ξέρω είχε μοιράσει στα παιδιά της και στην Ευρυδίκη και στα άλλα της παιδιά ένα σεβαστό ποσό, αλλά δε γνωρίζω να πω με ακρίβεια». Από την πλευρά του ο σύζυγος της Ευρυδίκης αρνείται οποιαδήποτε εμπλοκή με την εξαφάνισή της ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι το ζευγάρι φέρεται να είχε περιουσιακές διαφορές.

Τα τελευταία της μηνύματα

Οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση της εξαφάνισης της 48χρονης έχουν βάλει στο «μικροσκόπιο» τις σημειώσεις της που βρέθηκαν στο αυτοκίνητό της το οποίο η ίδια άφησε στη Λίμνη των Κρεμαστών.

Παράλληλα εξετάζουν και όλες τις επικοινωνίες που είχε η 48χρονη. Το Star αποκάλυψε τα μηνύματα που αντάλλαξε η γυναίκα με έναν φίλο της την Τετάρτη, μια ημέρα πριν να εξαφανιστεί.

«Αγαπημένη μου Ευρυδικούλα, έμαθα κάτι που δεν μου άρεσε, δεν ξέρω εάν είναι αλήθεια, αλλά στεναχωρήθηκα πολύ. Και στέλνω από ενδιαφέρον -όχι από κουτσομπολιό. Ό,τι χρειαστείς είμαι δίπλα σου» έγραφε ο φίλος της 48χρονης με την ίδια να του απαντά «στείλε μου δύναμη και θετική ενέργεια. Ευχαριστώ πολύ πολύ»

Στην τελευταία της ανάρτηση, δε, στα social media η 48χρονη έχει τραβήξει μια φωτογραφία όπου κάθεται στην κορυφή του βουνού και κοιτάει προς την άλλη γέφυρα της Λίμνης των Κρεμαστών.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

εξαφάνισηειδήσεις τώραΕυρυτανίαέρευνες