Ελλάδα|30.09.2022 14:51

Τραμ: Στη στάση «Κασομούλη» θα τερματίζει προσωρινά την Κυριακή η γραμμή 6

Newsroom

Στη στάση «Κασομούλη» θα τερματίζουν προσωρινά την Κυριακή 02/10/2022 τα δρομολόγια στη Γραμμή 6 του Τραμ «Πικροδάφνη - Σύνταγμα» από τις 9 το πρωί έως τις 12:30 το μεσημέρι, όπως ανακοίνωσε η ΣΤΑΣΥ (Σταθερές Συγκοινωνίες). Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις οφείλονται στη διεξαγωγή του αγώνα «GREECE RACE FOR THE CURE».

Στο μεταξύ, σύμφωνα με ενημέρωση του Σωματείου Ηλεκτροδηγών Τραμ Αττικής, σύμφωνα με απόφαση του Πρωτοδικείου Αθηνών, στη ΣΤΑΣΥ δόθηκε προθεσμία τριών μηνών προκειμένου να προβεί στην οριστική αποκατάσταση του τεχνικού προβλήματος των φωτεινών σηματοδοτών της γραμμής Τ6 του ΤΡΑΜ στον τερματικό σταθμό του Συντάγματος, μετά την πάροδο της οποίας, εάν δεν αποκατασταθεί το πρόβλημα, απαγορεύει προσωρινά τον τερματισμό όλων των συρμών του ΤΡΑΜ στον σταθμό του Συντάγματος με μεταφορά του τερματικού σταθμού στον σταθμό της Λ. Βουλιαγμένης, μέχρι την οριστική αποκατάσταση του τεχνικού προβλήματος.

Η απόφαση αυτή ήρθε ύστερα από τα ασφαλιστικά μέτρα που είχε καταθέσει το Σωματείο καταγγέλλοντας σοβαρό πρόβλημα σηματοδότησης, στον τερματικό σταθμό του ΤΡΑΜ στο Σύνταγμα. Επίσης, σύμφωνα με την ίδια απόφαση, το δικαστήριο υποχρεώνει προσωρινά τη ΣΤΑΣΥ να τοποθετήσει στον τερματικό σταθμό Συντάγματος της γραμμής Τ6 του ΤΡΑΜ, ειδικό επιθεωρητή τεχνικό, καθόλη τη διάρκεια της λειτουργίας του ΤΡΑΜ (για όλες τις ήμερες και ώρες λειτουργίας του) ο οποίος θα αποκαθιστά άμεσα το πρόβλημα λειτουργίας των ευρισκόμενων στον τερματικό σταθμό φωτεινών σηματοδοτών, οπότε και μόνο οι οδηγοί του ΤΡΑΜ θα συνεχίζουν την πορεία τους με την χρήση του σηματοδότη.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Τραμειδήσεις τώραΣΤΑΣΥκυκλοφοριακές ρυθμίσεις