Ελλάδα|05.10.2022 16:02

Ζωγράφου: Κρίσιμη η κατάσταση του «Έσκο» της Πολυτεχνειούπολης - Υποβλήθηκε σε επέμβαση και δεν επιτρέπεται στη μητέρα του να τον δει

Newsroom

Ιδιαίτερα κρίσιμες κρίνονται οι τελευταίες ώρες για τον «Έσκο» της Πολυτεχνειούπολης στου Ζωγράφου. Η υγεία του αρχηγού της συμμορίας έχει επιδεινωθεί, σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες.

Η μητέρα του, τα ξημερώματα της Τετάρτης, ενημερώθηκε από τους γιατρούς του Ερυθρού Σταυρού ότι ο γιος της θα πρέπει να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, όπως και συνέβη, όπως μεταδίδει ο ΑΝΤ1.

Η επέμβαση διήρκησε περίπου τέσσερις ώρες και σύμφωνα με τους γιατρούς η κατάστασή του είναι «πολύ δύσκολη».

Σημειώνεται πως, όπως μεταδίδει το ίδιο μέσο, η μητέρα του θέλει να τον δει αλλά λόγω της κατάστασης του τραυματία αυτό δεν είναι εφικτό.

Η δράστη της συμμορίας

Αστρονομικά φαίνεται ότι ήταν τα κέρδη από τη δράση των συμμοριών μέσα στην Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Μίνας Καραμήτρου για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN,  τα μέλη των συμμοριών φέρεται να έβγαζαν χρήματα και στο εξωτερικό.

Η έρευνα των αστυνομικών μέχρι στιγμής έχει αποδείξει ότι ήταν τόσα τα χρήματα τα οποία τελικά έβγαζαν, χρησιμοποιώντας ως ορμητήριο για ληστείες, κλοπές και εμπόριο ναρκωτικών τη φοιτητική εστία, που βρέθηκαν εμβάσματα του αρχηγού της συμμορίας, με τα οποία έστελνε χρήματα στην Αλβανία. Μάλιστα, οι αστυνομικοί λένε ότι δεν είναι διόλου απίθανο να έκαναν και επενδύσεις στη χώρα αυτή – αυτό θα ερευνηθεί στην πορεία.

Επαφές και με γνωστούς κακοποιούς της νύχτας

Επίσης, συνεχίζεται η έρευνα για να δουν με ποιους άλλους κακοποιούς, κυρίως της νύχτας, είχαν σχέσεις και επαφές οι συλληφθέντες.  Μάλιστα, φαίνεται ότι έχουν προκύψει ήδη τα πρώτα αποτελέσματα, και βρίσκονται και άνθρωποι οι οποίοι έχουν απασχολήσει, στο παρελθόν, τις Αρχές, για υποθέσεις της νύχτας.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

συμμορίαΠολυτεχνειούποληΖωγράφουειδήσεις τώραπυροβολισμοί