Ελλάδα|07.10.2022 17:01

Άγριο ξύλο σε λύκειο στο Αγρίνιο - Μαθητές χτύπησαν καθηγητές

Newsroom

Αδιανόητο περιστατικό διαδραματίστηκε σε λύκειο του Αγρινίου, όταν μαθητές και εξωσχολικοί έπαιξαν άγριο ξύλο μεταξύ τους αλλά και με καθηγητές.

Συγκεκριμένα, μετά το τέλος των μαθημάτων, η ομάδα των μαθητών και εξωσχολικών κινήθηκε απειλητικά προς την εξώπορτα του λυκείου εναντίον των καθηγητών. Τα πνεύματα στη συνέχεια οξύνθηκαν και κάποιοι μαθητές γρονθοκόπησαν τους καθηγητές που προσπαθούσαν να ηρεμήσουν την κατάσταση. Στη συνέχεια η κατάσταση ξέφυγε με τον πανικό και την ένταση να επικρατούν ενώ ακολούθησαν και απειλητικές κινήσεις ομάδων μαθητών μεταξύ τους και, στη συνέχεια, πιο συγκεκριμένα προς μαθήτρια.

Η ένταση δημιουργήθηκε, σύμφωνα με τις πληροφορίες, από την Πέμπτη (6/10) και συγκεκριμένα από τη διεξαγωγή των εκλογών του 15μελούς μαθητικού συμβουλίου (υπάρχουν πληροφορίες αναφέρουν και άγριο ξυλοδαρμό μαθητή). Στο σημείο έφτασε και η αστυνομία με την κατάσταση να εκτονώνεται μετά από λίγη ώρα. Στο περιστατικό, το οποίο θεωρείται ιδιαίτερα σοβαρό για τη σχολική κοινότητα, αναμένεται να υπάρξει συνέχεια μιας και οι γονείς που έτρεξαν στο σημείο, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι αποφασισμένοι να προχωρήσουν σε μηνύσεις εναντίον των μαθητών που επιτέθηκαν στα παιδιά τους.

Θέμα χρόνου οι προσαγωγές

Για το περιστατικό δεν πραγματοποιήθηκε καμία προσαγωγή ή σύλληψη μιας και οι μαθητές που ήταν πρωταίτιοι των επεισοδίων τράπηκαν σε φυγή με το που είδαν το περιπολικό της ΕΛΑΣ τράπηκαν σε φυγή, ωστόσο, η προσαγωγή τους θεωρείται θέμα χρόνου μιας και είναι γνωστοί.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

σχολείομαθητέςΕΛΑΣκαθηγητέςΑγρίνιοειδήσεις τώραξύλο