Ελλάδα|10.10.2022 12:10
Διδυμότειχο: 12 χρόνια κάθειρξη σε πατέρα που κακοποιούσε σεξουαλικά τη μόλις δύο ετών κόρη του
NewsroomΜε δώδεκα χρόνια κάθειρξη τιμωρήθηκε από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αλεξανδρούπολης πατέρας που κακοποιούσε σεξουαλικά την μόλις δύο ετών ανήλικη κόρη του.
Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, ο πατέρας καταδικάστηκε με την κατηγορία της γενετήσιας πράξης με ανήλικο κάτω των 12 ετών και της αιμομιξίας.
Η αποτρόπαια πράξη εξιχνιάσθηκε στο Διδυμότειχο, τον Αύγουστο του 2020. Πιστοποιήθηκε συμπτώματα με ιατροδικαστική εξέταση αλλά και από ιατρική πραγματογνωμοσύνη γατρού δερματολόγου – αφροδισιολόγου.
Ο κατηγορούμενος άσκησε έφεση αλλά η απόφαση του δικαστηρίου δεν έχει ανασταλτικό χαρακτήρα και θα εκτίσει την ποινή του στις φυλακές Γρεβενών όπου ήταν ήδη προφυλακισμένος.
- Μητσοτάκης στα εγκαίνια των 3 νέων σταθμών μετρό στον Πειραιά: «Κάποιοι παρέδιδαν μουσαμάδες, εμείς πραγματικά έργα»
- Νέες αποκαλύψεις για τον 53χρονο στα Σεπόλια: Ανέβαζε τα βίντεο βιασμού ακόμα και από το κινητό της 12χρονης!
- Αποκάλυψη «βόμβα» από Έντι Ράμα: Κάναμε λαθρεμπόριο εμβολίων με τον Ιταλό ΥΠΕΞ – Με τη βοήθεια μυστικών υπηρεσιών
- Σοκαριστικές φωτογραφίες από το τροχαίο στην παλιά παραλιακή: Το φορτηγό «καβάλησε» σταθμευμένα αυτοκίνητα!
Διαβάστε ακόμη
- Θάνατος Μαζωνάκη: «Τρία βεστιάρια γεμάτα πανάκριβα ρούχα, αλλά ούτε ευρώ σε μετρητά» - Τι είδαν οι Αρχές από την πρώτη μέρα
- Φθιώτιδα: Ανατίναξαν ΑΤΜ και το τράβηξαν με κλεμμένο γερανό - Το βίντεο ντοκουμέντο
- Δημοσκόπηση MRB για το OPEN: Στις 9,5 μονάδες η διαφορά ΝΔ-ΕΛ.Α.Σ. - Αρνητικό το αποτύπωμα των μέτρων της ΔΕΘ
- Ο «Οπλίτης-Πολίτης» αλλάζει τη στρατιωτική θητεία - Ενεργός εφεδρεία, drones και τεχνητή νοημοσύνη