Ελλάδα|12.10.2022 16:11

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: «Δεν βάζουμε ανήλικα στους οίκους ανοχής» - Τι απαντά το Σωματείο Εκδιδόμενων Προσώπων στις καταγγελίες της αυτοαποκαλούμενης προέδρου

Newsroom
Σετ φωτογραφιών, σύρετε προς τα αριστερά
Intime News
Eurokinissi
Eurokinissi
Eurokinissi
Intime News
Intime News
Intime News
Intime News

Την αντίδραση της προέδρου του Σωματείου Εκδιδόμενων Προσώπων Ελλάδος (ΣΕΠΕ), Ελλης Κανελλοπούλου προκάλεσε η αυτοαποκαλούμενη πρόεδρος, Κωνσταντίνα Καρατζιώτη και όσα υποστήριξε νωρίτερα, όταν εμφανίστηκε στην ανακρίτρια για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό.

Μιλώντας στο ThessToday.gr, η κ. Κανελλοπούλου τόνισε ότι «δεν έχουμε καμία σχέση με αυτά, δεν βάζουμε στα σπίτια μας ούτε ανήλικα αγόρια, ούτε ανήλικα κορίτσια», διαχωρίζοντας τη θέση του ΣΕΠΕ από τα όσα υποστήριξε η Κωνσταντίνα Καρατζιώτη.

«Αν είναι ποτέ δυνατόν. Δεν έχουμε καμία σχέση με αυτά, στους οίκους ανοχής εργάζονται αποκλειστικά ενήλικοι άνθρωποι. Αν κάποιοι -πόσο μάλλον η κυρία Καρατζιώτη- γνωρίζουν για τέτοια σοβαρά παραπτώματα που έχουν να κάνουν με παιδιά, να πάνε να τα παραθέσουν στην αστυνομία. Όσοι εμπλέκονται με βιασμούς, να πάνε στα τάρταρα», δήλωσε η πρόεδρος του Σωματείου Εκδιδόμενων Προσώπων Ελλάδος.

«Εγώ είμαι εκπρόσωπος του Σωματείου από το 1999 και η συγκεκριμένη (η κυρία Καρατζιώτη) δεν ήταν ποτέ μέλος. Κακώς το είπε, δεν έπρεπε να συνδέσει τους οίκους ανοχής που δουλεύουν νόμιμα με μια τόσο σοβαρή καταγγελία που σχετίζεται με βιασμό ανηλίκου. Είναι άλλο ο βιασμός, άλλο η συνεύρεση ενηλίκων με συναίνεση», επεσήμανε η κ. Κανελλοπούλου.

Τι είχε υποστηρίξει η γυναίκα

Υπενθυμίζεται ότι η κυρία Καρατζιώτη νωρίτερα είχε δημοσίως καταγγείλει ότι το παιδί εκδίδονταν από τον 53χρονο στον οίκο ανοχής της, ενώ είπε πως έχει στα χέρια της και στικάκι με πολύ σοβαρά στοιχεία.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

σεξουαλική κακοποίησηΚολωνόςειδήσεις τώραβιασμόςΣεπόλια