MenuClose
  • Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube ChannelFollow us on FaceBookFollow us on TwitterFollow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStoreΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
youtubefacebooktwitterinstagram
Τελευταία Νέα
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
  • Videos
BREAKING NEWS:
Συναγερμός στην Πυροσβεστική για φωτιά στο Σχηματάρι - Καίγεται μεγάλη έκταση εργοστασίουΤέμπη: Ο επιθεωρητής του ΟΣΕ έβαλε στο «κάδρο» των ευθυνών τον σταθμάρχη Παλαιοφαρσάλου - Όσα υποστήριξε στον ανακριτήΚαραμπόλα 58 οχημάτων στην Τουρκία - Δεκάδες τραυματίες και εκατοντάδες εγκλωβισμένοιΘεσσαλονίκη: Επίθεση με μπογιές σε γραφείο του βουλευτή Σιμόπουλου – ΝΔ: Η Δημοκρατία δεν τρομοκρατείταιΑνησυχία στη Λίμνη Κερκίνη: Ξεβράστηκαν εκατοντάδες νεκρά ψάρια στις ακτογραμμές
Homepage |   Ελλάδα   |   12.10.2022 13:10
Newsroom
Newsroom

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Θα τηρήσουν δικαίωμα σιωπής οι 2 κατηγορούμενοι

επόμενο άρθροnext-article
 

«Όχι» είπαν δυο δικηγόροι από τον κατάλογο των διορισθέντων στην υπερασπιση  των δυο κατηγορουμένων για το βιασμό της 12χρονης. Την ίδια στάση τήρησε σύμφωνα με πληροφορίες και τρίτος δικηγόρος ο οποίος ειδοποιήθηκε τηλεφωνικά από την ανάκριση απάντησε ότι αρνείται να αναλάβει την υπεράσπισή τους.

 

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες τους δύο κατηγορούμενους θα εκπροσωπήσει τυπικά και μόνο ο δικηγόρος Βασίλης Χρονόπουλος. Οι  δύο κατηγορούμενοι, ο 53χρονος και ο 42χρονος  θα τηρήσουν το δικαίωμα της σιωπής.

Ο  53χρονος και ο 42χρονος που κατηγορούνται για την υπόθεση βιασμού και εκπόρνευσης του 12χρονου κοριτσιού στον Κολωνό οδηγήθηκαν λίγο μετά τις 11 το πρωί στα δικαστήρια. Εναντίον τους ασκήθηκε συμπληρωματική ποινική δίωξη για διακεκριμένη εμπορία ανθρώπων και οπλοκατοχή.

Συγκλονίζει η γιαγιά της 12χρονης - «Της ζητούσε γυμνές φωτογραφίες από τα αδέρφια της»

Η γιαγιά της 12χρονης από τον Κολωνό, που έπεσε θύμα βιασμού, συγκλονίζει αποκαλύπτοντας πως η σύζυγος του 53χρονου έδινε στην οικογένεια του κοριτσιού 10.000 ευρώ για να «κουκουλώσουν» την υπόθεση. Παράλληλα, αναφέρει στον ΑΝΤ1 ότι ο 53χρονος ζητούσε από την 12χρονη να του στείλει γυμνές φωτογραφίες και από τα μικρότερα αδελφάκια της.

«Είμαστε σε άθλια κατάσταση, δεν μπορείτε να καταλάβετε… Η γυναίκα του πήγε σπίτι και προσπάθησε να πληρώσει την μάνα του παιδιού για να μη μιλήσει, να αποσύρει την καταγγελία και λέει η μάνα του “φύγε από ‘δω, μη σε θάψω”. Δεν πληρώνεται η ψυχολογία του παιδιού και η τιμή του, ενός 12χρονου παιδιού με δέκα χιλιάρικα… ούτε με εκατομμύρια! Δηλαδή, αν ήμουν εγώ στη θέση της, δεν ξέρω τι θα έκανα. Πώς κρατήθηκε η κοπέλα, γιατί είναι μια κοπελίτσα μικρή κι αυτή, είναι 35-36 χρόνων, παντρεύτηκε μικρή και έκανε παιδιά. Πως κρατήθηκε… Δεν ξέρω, εγώ δεν θα κρατιόμουν αν ήμουν στη θέση της», είπε η γιαγιά του παιδιού στον ΑΝΤ1.

«Δεν αποκάλυψε το παιδί… το παιδί το είχα εδώ εγώ. Ερχότανε και ήταν συνέχεια άρρωστο: έκλαιγε, “πονάει το κεφάλι μου”, “πονάει η κοιλιά μου”, “πονάει εκείνο”… “Τί έχεις παιδί μου;”. Δεν ήθελε το παιδί να μιλήσει. Το κράταγα εδώ, “μείνε μαζί μου, έλα να πάμε εδώ, έλα εκεί”. Χτύπαγαν τα τηλέφωνα, τα μηνύματα και σηκώνονταν και έφευγε κλαίγοντας. Απλά ανακαλύψαμε όλα αυτά στο τηλέφωνο, στο τηλέφωνο τα βρήκαμε όλα αυτά.

Τα μηνύματα τα είδανε αυτοί που ξέρουνε και τα παιδιά εδώ.. Είδαμε μόνο κάτι μηνύματα, ότι “να μπεις στο μπάνιο να βγάλεις γυμνές φωτογραφίες”, “να βγάλει φωτογραφίες γυμνή και να τις ανεβάσεις”, να του τις στείλει και όχι μόνο το μικρό κορίτσι, να βγάλει και απ’ τις αδερφές του γυμνές και να τις στείλει!», είπε η γιαγιά του κοριτσιού.

 

Συμπλήρωσε ακόμα: «Και ζητούσε φωτογραφίες. Δεν ξέρω και το μικρό που είναι 7 χρόνων αν ζητούσε κι από αυτό, αλλά για δυο αδερφές που έχει πιο μεγάλες, ζητούσε φωτογραφίες. Είδαμε τα μηνύματα τότε και βρίσαμε, δεν ξέραμε καν όμως ποιος είναι. Δεν ξέραμε ποιος είναι, είδαμε τα μηνύματα, τα σβήσαμε, τον πήραμε, τον βρίσαμε, τι να κάνουμε δεν ξέραμε…Τι να πω. Από τη μέση και κάτω έδειχνε τις φωτογραφίες, δεν έδειχνε το πρόσωπο. Στις φωτογραφίες δεν ήταν αυτός γυμνός. Εγώ είμαι δίπλα τους (ενν. στα παιδιά) μέρα νύχτα. Δεν τα αφήνω από κοντά, τα προσέχω…Είμαι κοντά στα παιδιά. Τα προσέχουμε τόσο πολύ που… δεν ξέρω πως έγινε αυτό, δεν ξέρω πως έγινε».

Τι δήλωσε πρώην συνεργάτης του Μίχου

Οι αποκαλύψεις για τη δράση του Ηλία Μίχου, βασικού κατηγορούμενου στην υπόθεση έχουν προκαλέσει σοκ. Στην κάμερα του OPEN και της εκπομπής «Ανοιχτή Επικοινωνία» μίλησε πρώην συνεργάτης του 53χρονου, ο οποίος δήλωσε ότι δεν έπεσε ακριβώς από τα σύννεφα.

Ο κος Συλιγνάκης σχολίασε ότι «ήθελε να κάνει παρέα με ανθρώπους που έχουν να του δώσουν κάτι» και αποκάλυψε ότι όταν πριν από μια 8ετια ξεκίνησε μια αυτοδιοικητική πορεία ο Μίχος «είχε αρχίσει να γίνεται πιο φιλικός» μαζί του για του «πουλήσει» φίλους και γνωριμίες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ελλάδα | 12.10.2022 10:00 
Κολωνός: Στον ανακριτή ο 53χρονος που κατηγορείται ότι εκβίαζε και εξέδιδε την 12χρονη – Τι δηλώνει στο OPEN πρώην συνεργάτης του
Ελλάδα | 12.10.2022 10:28
Κολωνός: Δεν εκπροσωπώ τον 53χρονο υποστηρίζει ο Βασίλης Νουλέζας

 

Ο πρώην συνεργάτης του τον περιέγραψέ ως έναν έντονο χαρακτήρα «που όντως περιμένεις να κάνει κάποια πράγματα περίεργα».«Έβλεπα έναν άνθρωπο με ένα ψεύτικο χαμόγελο που ήθελε να τα έχει καλά με όλους. Γνώριζα και την οικογένειά του και μου φαινόταν απόμακρος σε αυτούς» πρόσθεσε.

Ερωτηθείς αν πιστεύει ότι ήταν ο Μίχος ήταν ικανός να κρύβει τη δράση του απάντησε «δεν είχε την ικανότητα. Πιστεύω ότι είναι δεν ήταν ικανός να ξεκινήσει κάτι τέτοιο μόνος του. Δεν τον θεωρώ τόσο έξυπνο».

Τέλος, αποκάλυψε, ότι βρήκε την ευκαιρία να διακόψει τις σχέσεις μαζί του, όταν κάποια στιγμή προσπάθησε να τον πληρώσει με πλαστό χαρτονόμισμα.

53χρονος Κολωνός

Κολωνός

Ήταν μέλος ευρύτερου κυκλώματος;

Πάντως, παρά τα όσα ισχυρίζεται ο 53χρονος, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων μιλούν για το ενδεχόμενο ο κατηγορούμενος να είναι μέλος ευρύτερου κυκλώματος σεξουαλικής κακοποίησης και εκμετάλλευσης ανηλίκων, καθώς ο τρόπος δράσης του έως τώρα δείχνει ότι ήταν πολύ καλά προετοιμασμένος. «Ήξερε πώς να λειτουργήσει, γνώριζε σε ποια μονοπάτια να κινηθεί, τι σελίδες να χρησιμοποιήσει, πώς να αντλήσει πελάτες και σε ποιους χώρους του Διαδικτύου να απευθυνθεί», τόνιζε χθες με νόημα στο ethnos.gr αστυνομικός της Ασφάλειας με μεγάλη πορεία σε υποθέσεις με κακοποίηση και πορνογραφία ανηλίκων.

«Δεν φαίνεται από τα έως τώρα δεδομένα να μην γνώριζε τι κάνει. Το ακριβώς αντίθετο. Είχε, δε, πολύ πορνογραφικό υλικό με το παιδί και τώρα πολλά θα απαντηθούν από τα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ., όπως αν είχε συνεργούς και πόσους, αλλά και πόσο βαθύ και σκοτεινό είναι το παρελθόν του», συμπλήρωνε.

Είχαν πέσει στα δίχτυα του και άλλα παιδιά;

«Ένας τέτοιος άνθρωπος πέρα από βαθιά αρρωστημένος, είναι και βαθιά δικτυωμένος. Δεν πιστεύω ότι η 12χρονη είναι το μόνο θύμα του. Η εμπειρία δείχνει ότι υπάρχουν στάδια στις κινήσεις ενός παιδόφιλου. Είναι δυνατόν ο 53χρονος να έφτασε στο σημείο να φτιάχνει προφίλ της 12χρονης στα οποία την παρουσιάζει ως μαθήτρια μεγαλύτερης ηλικίας, να κλείνει ραντεβού με άλλους ανώμαλους και να αποκομίζει κέρδος και όλο αυτό να το κάνει για πρώτη φορά με το συγκεκριμένο παιδί; Από την ανάλυση του κινητού του τηλεφώνου και των υπολογιστών θα βρεθεί εάν υπήρχαν πριν την 12χρονη και άλλα παιδιά που είχε κακοποιήσει», ανέφερε η ίδια πηγή στο ethnos.gr.

επόμενο άρθροRead next Article
#TAGS
  • κατηγορούμενοι
  • βιασμός
  • Κολωνός
  • δικηγόροι
  • ειδήσεις τώρα
Ανακάλυψε την φθηνότερη ασφάλεια για το αυτοκινητό σου εύκολα και γρήγορα!Gowise.gr. Κάνε σύγκριση σε 27 ασφαλιστικές εταιρίες
Ethnos on Google News
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.grRegister on Ethnos at Google News
ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΜΑΣ
ΗΜΕΡΗΣΙΑ| 30.03.2023 11:24
Ρεύμα: Συναγερμός ΑΔΜΗΕ για κίνδυνο μπλακ άουτ το Πάσχα - Συνεδριάζει η ΡΑΕ
ΗΜΕΡΗΣΙΑ| 30.03.2023 08:00
ΑΑΔΕ: Ανοίγει ο δρόμος για επιστροφές ΦΠΑ εξπρές - Ποιοι θα μπουν στη «χρυσή» λίστα και θα προηγούνται
MENSHOUSE
Τομ Χανκς, Σκάρλετ Γιοχάνσον, Μάργκοτ Ρόμπι: Αρκεί ένα πλάνο για να καταλάβεις ότι γι’ αυτή την ταινία θα συζητάμε για χρόνια (Vid)
MENSHOUSE
Γκρέμιζε κάθε βίλα κάθε νεοκλασικό: Το τέρας που έκανε την όμορφη Αθήνα μια τσιμεντούπολη

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

01
30-03-2023 22:27
Σεισμός ανοιχτά της Κρήτης: Αισθητός στο Ηράκλειο - Τα στοιχεία του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου
02
30.03.2023 20:34
«Μετατοπίστηκε ο εγκέφαλός της»: Δύσκολες ώρες για την Όλγα που ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον σύζυγό της - Τι λένε οι γονείς της
03
30.03.2023 12:57
Η Hellenic Train επέστρεψε τα χρήματα του εισιτηρίου στους συγγενείς των επιβατών - «Είναι ψυχολογικός βιασμός»
04
29.03.2023 15:50
Θεσσαλονίκη: Νεκρός στο αυτοκίνητό του εντοπίστηκε 57χρονος
05
30.03.2023 23:00
Τέμπη: Ο επιθεωρητής του ΟΣΕ έβαλε στο «κάδρο» των ευθυνών τον σταθμάρχη Παλαιοφαρσάλου - Προφυλακιστέος μετά την απολογία του

POPULAR VIDEOS

Κεντρικό δελτίο 30/03/2023
Κεντρικό... | 30.03.2023 20:16
Κεντρικό δελτίο 30/03/2023
Ρωσικό ΥΠΕΞ: Δεν έχει σχέση με δημοσιογραφία η δραστηριότητά του
ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ... | 30.03.2023 21:20
Ρωσικό ΥΠΕΞ: Δεν έχει σχέση με δημοσιογραφία η δραστηριότητά του
Γιάννης Ραγκούσης: Ζητώ να ελεγχθώ από την επιτροπή Πόθεν Έσχες
ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ... | 30.03.2023 19:46
Γιάννης Ραγκούσης: Ζητώ να ελεγχθώ από την επιτροπή Πόθεν Έσχες
Δημοσίευμα για ακίνητο στην Πάρο – Με εξώδικο απαντά ο Γιάννης Ραγκουσης
ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ... | 30.03.2023 19:40
Δημοσίευμα για ακίνητο στην Πάρο – Με εξώδικο απαντά ο Γιάννης Ραγκουσης
Υπόθεση τρομοκρατίας: Στο «μικροσκόπιο» εμβάσματα και η διαδρομή του χρήματος
ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ... | 30.03.2023 21:25
Υπόθεση τρομοκρατίας: Στο «μικροσκόπιο» εμβάσματα και η διαδρομή του χρήματος