Ελλάδα|15.10.2022 22:45

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Τέταρτη σύλληψη για την υπόθεση

Newsroom

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ βρίσκεται και τέταρτος άντρας για εμπλοκή στην υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης στον Κολωνό. Πρόκειται για άνδρα 36 ετών ο οποίος έχει συλληφθεί από τις αστυνομικές Αρχές. Σημειώνεται ότι εκτός από τους τέσσερις άνδρες έχει συνελήφθη και η μητέρα της ανήλικης η οποία πρόκειται να απολογηθεί τη Δευτέρα.

Σύμφωνα με τι πρώτες πληροφορίες συνελήφθη το απόγευμα του Σαββάτου και κατηγορείται για βιασμό της ανήλικης με αμοιβή. Όπως και ο 33χρονος που συνελήφθη την Παρασκευή, γνώρισε την ανήλικη από εφαρμογή και στη συνέχεια είχε συνάντηση μαζί της κοντά στα Σεπόλια, όπου και προέβη σε σεξουαλική πράξη σε βάρος της. Ο 36χρονος θα οδηγηθεί ενώπιον Εισαγγελέα.

Το προφίλ του 33χρονου που συνελήφθη την Παρασκευή

Κάτοικος δυτικών προαστίων, ανύπαντρος χωρίς παιδιά, ο οποίος εργαζόταν ως υπάλληλος σε μαγαζί εστίασης, φαίνεται πως είναι ο 33χρονος άνδρας ο οποίο συνελήφθη αργά το βράδυ της Παρασκευής για την υπόθεση βιασμού και έκδοσης της 12χρονης κοπέλας από τον Κολωνό. Σύμφωνα με τον Mega, πρόκειται για ακόμα έναν «άνθρωπο της διπλανής πόρτας» που δεν κινούσε υποψίες, όπως δηλαδή και ο Ηλίας Μίχος.

Ό δικηγόρος του 33χρονου πήγε στη ΓΑΔΑ το Σάββατο 15 Οκτωβρίου προκειμένου να ετοιμάσουν την υπερασπιστική του γραμμή. Η πλευρά του κατηγορούμενου, που φέρεται να έχει βιάσει 2 φορές το κορίτσι έναντι αμοιβής κοντά στο μετρό στα Σεπόλια, όπου συνήθιζε να εκδίδει το κορίτσι ο Ηλίας Μίχος, υποστηρίζει ότι δεν έχει βιάσει το κορίτσι αλλά παραδέχεται ότι την έχει συναντήσει τρεις φορές αλλά δεν υπήρξε σεξουαλική επαφή.

Την ίδια όμως στιγμή υποστηρίζει ότι του είπε πως ήταν 17 ετών και εκείνος την πίστεψε…, ενώ αν ήξερε την πραγματική της ηλικία δεν θα την προσέγγιζε. Ο άνδρας δήλωσε πως η 12χρονη ήταν εκείνη που τον είχε προσεγγίσει μέσω της διαδικτυακής εφαρμογής και του έστελνε επίμονα μηνύματα για να συναντηθούν, ενώ συμπλήρωσε πως του είχε αποκρύψει την πραγματική της ηλικία.

«Μου είπε ότι ήταν 17 - 18 ετών και την πίστεψα. Αν ήξερα ότι ήταν 12 ετών δε θα της έλεγε ούτε καλησπέρα.Μου έστελνε συνέχεια μηνύματα, πιεστικά και ήθελε να συναντηθούμε. Σε αυτά τα μηνύματα έλεγε συνέχεια, πότε θα σε δω, πότε θα σε δω», υποστηρίζει ο 33χρονος ο οποίος θέλει να ρίξει την ευθύνη στο 12χρονο παιδί και στον Ηλία Μίχο.

Τα ύποπτα μηνύματα της μητέρας

Την ίδια στιγμή, εν αναμονή της απολογίας της μητέρας, στο μικροσκόπιο των Αρχών αναμένεται να μπουν τα δύο μηνύματα που είχε στείλει η μητέρα στην σύζυγο του Μίχου μετά την καταγγελία στο ΑΤ Κολωνού. Σύμφωνα με τον Alpha, η μητέρα ζητούσε από την σύζυγο του 53χρονου το ποσό των 100 ευρώ για να πάει την 12χρονη στον γιατρό και να πληρώσει το ταξί. Σύμφωνα με τον Alpha, η μητέρα έγραφε ότι «έχει παγώσει την υπόθεση» και χρειαζόταν την βοήθειά της.

Ο «Μιχάλης» που έκλεινε ραντεβού μαζί με τον Μίχο

Εκτός όμως από τον Ηλία Μίχο, υπάρχει ακόμα ένας ακόμα άνδρας με το όνομα «Μιχάλης» ο οποίος φέρεται να έκλεινε ραντεβού στην 12χρονη. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star, η 12χρονη μιλούσε για πολλή ώρα στην παιδοψυχολόγο στην κατάθεσή της για τον εν λόγω άνδρα

Σύμφωνα με τη 12χρονη, ο «Μιχάλης» είναι κάτω των 30 ετών, περίπου 25 ετών, και είναι κάτοικος Γλυφάδας. Φέρεται να έκλεινε ραντεβού στο παιδί μέσω του Instagram, και όχι μέσα από το Viber οπως έκανε ο Μίχος μετά την πρώτη «γνωριμία» στο blindchat.

Η πρώτη επαφή του άνδρα αυτού με το παιδί φέρεται να έγινε τον Απρίλιο, δηλαδή την ίδια περίοδο που ήρθε σε επαφή μαζί της και ο Ηλίας Μίχος. Ο «Μιχάλης» φέρεται να της έστειλε την πρώτη φορά ένα μήνυμα «τι κάνεις» στο messenger και μετά από παρότρυνση του Μίχου, η μικρή απάντησε. Στη συνέχεια συμφώνησαν να συνεχίσουν την επικοινωνία τους στο Instagram.

Από το σημείο αυτό και μετά, τις συνομιλίες της μικρής ανέλαβε ο Ηλίας Μίχος. Ο «Μιχάλης» νόμιζε κατά τα φαινόμενα πως μιλά με μια 16χρονη κοπέλα, όμως στην πραγματικότητα επικοινωνούσε με τον Μίχο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο «Μιχάλης» έστελνε μηνύματα στη μικρή στην εφαρμογή Instagram ότι θέλει να συναντήσει κάποιους φίλους του και στη συνέχεια κλείνονταν τα ραντεβού, πάντα στα Σεπόλια και μέσα σε αυτοκίνητα με «αντίτιμο» 50 ευρώ.

Η 12χρονη συμπλήρωσε στην κατάθεσή της πως ποτέ δε γνώρισε ποτά από κοντά τον «Μιχάλη» και πως ο Μίχος λάμβανε τα χρήματα από τα ραντεβού. Επίσης υποστηρίζει ότι ο Μίχος και «Μιχάλης» δε γνωρίζονταν μεταξύ τους. Οι Αρχές εξετάζουν, ωστόσο και το σενάριο ο «Μιχάλης» να μην είναι υπαρκτό πρόσωπο, αλλά να είναι κάποιο ψεύτικο προφίλ που δημιούργησε ο Ηλίας Μίχος.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ανήλικηΚολωνόςειδήσεις τώραβιασμός