Ελλάδα|22.10.2022 18:06

Νέο άγριο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας στην Πάτρα: 38χρονη θύμα κατ’ εξακολούθηση ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Newsroom

Σοκάρει το νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας στην Πάτρα, που ήρθε στο φως της δημοσιότητας. Θύμα άγριου, κατ’ εξακολούθηση ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της, φέρεται να είναι 38χρονη γυναίκα. Το ζευγάρι μένει στο κέντρο της πόλης, και συγκεκριμένα σε διαμέρισμα δευτέρου ορόφου πολυκατοικίας στα Ψηλαλώνια.

«Τη σέρνει από τα μαλλιά»

Όπως τόνισε γείτονας του ζευγαριού στο pelop.gr, «έτρωγε ξύλο και από τον πρώην της, είναι πολύ άτυχη αυτή η κοπέλα». Ο ίδιος σημείωσε ότι, συχνά, τα βράδια ακούγονται οι κραυγές της γυναίκας, η οποία απευθυνόμενη στον σύντροφό της, φωνάζει «σταμάτα, θα με σκοτώσεις». Ο άντρας «τη χτυπά με μπουνιές και κλωτσιές, ενώ την πετάει πάνω σε τζάμια και πόρτες. Τη σέρνει από τα μαλλιά», δήλωσε γειτόνισσα που μένει ακριβώς απέναντι από το ζευγάρι. «Το τι έχουν δει τα μάτια μου, δεν περιγράφεται», λέει η γυναίκα και προσθέτει: «Μισόγυμνη τη σέρνει και τη  χτυπά. Όσο για το στόμα του; Ντρέπομαι να εκστομίσω όσα της λέει».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, δεν είναι λίγες οι φορές που έχει κληθεί η αστυνομία προκειμένου να επέμβει, ωστόσο, χωρίς αποτέλεσμα, φέρνοντας και τους γείτονες του ζευγαριού σε απόγνωση.

ΌΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πάτραξυλοδαρμόςειδήσεις τώραενδοοικογενειακή βίαγυναίκες