Ελλάδα|23.10.2022 20:42

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Θέμα χρόνου νέες συλλήψεις - Πόσα άτομα έχουν μπει στο στόχαστρο

Newsroom
Σετ φωτογραφιών, σύρετε προς τα αριστερά
Intime News
Eurokinissi
Eurokinissi
Eurokinissi
Intime News
Intime News
Intime News
Intime News

Νέα εντάλματα σύλληψης για την υπόθεση των βιασμών και της μαστροπείας κατά της 12χρονης από τον Κολωνό αναμένεται να εκδοθούν τις επόμενες μέρες.

Πόσα άτομα έχουν μπει στο στόχαστρο

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός MEGA, οι αρχές έχουν ταυτοποιήσει τουλάχιστον 8 άντρες, οι οποίοι φέρονται να έχουν κακοποιήσει σεξουαλικά την ανήλικη, είτε στον οίκο ανοχής, είτε στα αυτοκίνητά τους.

Ουσιαστικά, οι αστυνομικοί έχουν στα χέρια τους τα στοιχεία και τις φωτογραφίες των 8 αυτών ανδρών και αναμένουν τα εντάλματα σύλληψης από την ανακρίτρια, προκειμένου να τους φορέσουν χειροπέδες.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, παράλληλα υπάρχει αίτημα προς τις εισαγγελικές αρχές για δημοσιοποίηση των στοιχείων, ονομάτων και φωτογραφιών και των άλλων συλληφθέντων για την υπόθεση.

«Σκάσε μωρή @@@ και δούλευε»

Την ίδια στιγμή, τα στόματα στη γειτονιά του κατηγορούμενου Ηλία Μίχου ανοίγουν, με τους κατοίκους να κάνουν λόγο για τη συμπεριφορά αλλά και τις επαφές που είχε με το παιδί ο 53χρονος. Γείτονας του Μίχου σημείωσε στο Mega ότι ήταν αυτόπτης μάρτυρας σε περιστατικό κατά το οποίο ο Μίχος έβρισε το παιδί, που βρισκόταν στο μαγαζί του, το ίδιο, όμως, δε φάνηκε να ξαφνιάζεται ή να δυσανασχετεί. 

«Μια φορά μίλαγε μαζί μου και αυτός εκνευρίστηκε που δε γινόταν η δουλειά και της είπε “σκάσε μωρή @@@ και δούλευε”. Εκείνη δεν αντέδρασε και συνέχισε να φτιάχνει τα ράφια», είπε χαρακτηριστικά και θυμήθηκε ότι, «μία φορά που καθόμουν έξω από το μαγαζί τους είδα να μπαίνουν μαζί μέσα στο αυτοκίνητο, το οποίο ήταν φορτωμένο με πράγματα για παράδοση». Ο μάρτυρας αποκάλυψε και ότι ο 53χρονος συνήθιζε να κάθεται και να παίζει και με τα αδέρφια του κοριτσιού.

Γειτόνισσα του Μίχου ανέφερε, παράλληλα, ότι, οι αποκαλύψεις για τον καταστηματάρχη την έκαναν να «πέσει από τα σύννεφα» καθώς τον γνωρίζει από τη γειτονιά σχεδόν 30 χρόνια. Όπως δήλωσε, ο κατηγορούμενος είναι άνθρωπος του «φαίνεσθαι». Η ίδια μίλησε και για τη σύζυγο αλλά και για τον γιο του 53χρονου, λέγοντας ότι «είναι μία κυρία και ο γιος του πολύ έξυπνο και μορφωμένο παιδί». Τέλος, για την οικογένειας της 12χρονης, η γειτόνισσα υπογράμμισε ότι «ο πατέρας μπαινόβγαινε φυλακή», ενώ αναρωτήθηκε «πώς γίνεται η μάνα να μην έβλεπε τίποτα;».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ειδήσεις τώραβιασμόςσύλληψηανήλικηΚολωνός