Σκηνές χάους στον προαστιακό της Αθήνας - Καθυστερήσεις και ακυρώσεις δρομολογίων
NewsroomΑκόμα μία δύσκολη μέρα περνούν οι επιβάτες του σιδηροδρόμου καθώς σκηνές χάους εκτυλίσσονται στον Προαστιακό σιδηρόδρομο της Αθήνας με μεγάλες καθυστερήσεις αλλά και ακυρώσεις δρομολογίων από το πρωί της Τρίτης 25 Οκτωβρίου.
Όπως ενημέρωσε η Hellenic Train, τα προβλήματα ξεκίνησαν εξαιτίας κοπής καλωδίου. Το κομμένο καλώδιο χτύπησε η αμαξοστοιχία 1534 (Αθήνα – Χαλκίδα) κοντά στο σταθμό Λαρίσης.
Η κυκλοφορία γινόταν σε μονή γραμμή με αποτέλεσμα τα δρομολόγια του μέσου να απορρυθμιστούν εντελώς για άλλη μία φορά.
Η Hellenic Train ενημέρωσε για μεγάλες καθυστερήσεις και ακυρώσεις δρομολογίων, ωστόσο η κατάσταση στις αποβάθρες ήταν έκρυθμη με πολλούς επιβάτες να διαμαρτύρονται ότι ενημερώθηκαν αργά για την κατάσταση καθώς και η τηλεματική δε λειτουργεί.
Έως τώρα έχει ανακοινωθεί ότι τα δρομολόγια 1542 (αναχώρηση από Αθήνα στις 10:52) και 1547 μεταξύ Αθήνας και Χαλκίδας (αναχώρηση από Αθήνα στις 12:15) θα πραγματοποιηθούν με λεωφορεία.
Τα δρομολόγια του Προαστιακού άρχισαν να ομαλοποιούνται λίγα λεπτά πριν τη 1 το μεσημέρι, σύμφωνα με την τελευταία ανακοίνωση της Hellenic Train.
- Ρίσι Σούνακ: Από την συντριπτική ήττα στην απόλυτη δικαίωση - Οι θέσεις του και ο Γολγοθάς που πρέπει να ανέβει
- Δημόσια νοσοκομεία: Σε αυτές τις 3 περιπτώσεις θα πληρώνουν οι πολίτες - Τι ισχύει με τα απογευματινά χειρουργεία
- Μια απίθανη ιστορία: Πώς μια παρτίδα σκάκι έσωσε τη ζωή ενός ανθρώπου στις μέρες της Ρωσικής Επανάστασης
- Συντάξεις: Τι αύξηση κερδίζουν όσοι συνταξιοδοτηθούν το 2023 - Παραδείγματα
- Αυτή είναι η θέση που πρέπει να έχει το ψυγείο στην κουζίνα σου – Πώς επηρεάζει την λειτουργία και την θερμοκρασία του;
- Συναγερμός για τo «cuckooing»: Η πρακτική που ανησυχεί τις Αρχές - «Ήμουν φυλακισμένος στο ίδιο μου το σπίτι»
- Τρομακτικό περιστατικό στον Κηφισό: Δίκυκλο γλιτώνει από πινακίδα που ξήλωσε γερανός φορτηγού
- Απίστευτο σκηνικό: Έκλεψαν την Εθνική Αγγλίας όσο προετοιμαζόταν για το πρώτο παιχνίδι του Μουντιάλ
- Ο νέος πολιτικός χάρτης: Η άνοδος Τσίπρα και Καρυστιανού στη σκιά της δυσπιστίας των ψηφοφόρων και ο Αντώνης Σαμαράς