Θεσσαλονίκη: Ταξιτζής αγνοείται εδώ και 10 ημέρες- Άφαντο και το ταξί που οδηγούσε
NewsroomΕξαφανισμένος παραμένει ένας οδηγός ταξί, ο οποίος αγνοείται εδώ και τουλάχιστον δέκα ημέρες, όπως αναφέρει ο πρόεδρος του Σωματείου Ιδιοκτητών Ταξί «Ο Ερμής», Κλήμης Λεοντιάδης στο GRTimes.
«Πρόκειται για οδηγό, ο οποίος αγνοείται μαζί με το όχημα του ιδιοκτήτη στο οποίο εργαζόταν», αναφέρει στο GRTimes ο κ. Λεοντιάδης, επισημαίνοντας παράλληλα πως «ενημερωθήκαμε χθες το πρωί και πληροφορήσαμε όλα τα Ραδιοταξί, αλλά και την Αστυνομία, για το συγκεκριμένο συμβάν».
Όπως λέει χαρακτηριστικά ο κ. Λεοντιάδης «τον ψάχνουμε μανιωδώς διότι φοβόμαστε μήπως έχει πάθει κάτι, αλλά έχει κλειστό το κινητό τηλέφωνό του. Κλειστό είναι και το τηλέφωνο του πατέρα του».
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας ο οποίος αγνοείται, είναι 35 ετών. Σε ό,τι αφορά το όχημα, πρόκειται για Peugeot 301, με αριθμό κυκλοφορίας ΤΑΕ 4749.
- Νέα Δημοκρατία: O κύκλος των χαμένων στελεχών - Η διαγραφή Πάτση και όσοι προηγήθηκαν
- Διαπέρασαν τζαμαρία με αυτοκίνητο και έκλεψαν κοσμήματα αξίας 120.000 ευρώ - Βίντεο ντοκουμέντο από τη δράση εγκληματικής οργάνωσης
- Καιρός: Καλοκαιρινός και σήμερα - Στους 29 ο υδράργυρος
- Φυσικό αέριο: Κόφτης στις επιδοτήσεις μετά τη βουτιά των τιμών - Τι θα γίνει το Νοέμβριο
- Μερική έκλειψη ηλίου: Απίθανα στιγμιότυπα από το εντυπωσιακό φαινόμενο
- Η «καταραμένη» καρδιά: Παντρεύτηκε τη χήρα του δότη του μετά από μεταμόσχευση και λίγα χρόνια αργότερα... πέθανε με τον ίδιο τρόπο
- «Θύελλα» καταγγελιών για Βιολάντα: Μύριζε αέριο μέρες πριν και έλεγαν «μην ανησυχείτε, έριξαν υγρό στον βόθρο»
- Δημοσκόπηση MRB για το OPEN - Β’ Μέρος: Ένας στους τρεις αναποφάσιστους «βλέπει» η Καρυστιανού να κερδίζει τη ΝΔ
- Σκάνδαλο Meta: Ο Ζούκερμπεργκ επέτρεψε σε ανηλίκους την πρόσβαση σε chatbot σεξουαλικού περιεχομένου, παρά τις ενστάσεις του προσωπικού